U
Usturup
Gitaristinizin tonlarını çok beğeniyorum!!!
Başarılar dilerim!!!
Başarılar dilerim!!!
yico demiş ki:walla diye diye söylettiniz..sayko kilır pek de çalmaktan hoşlanıyor olduumuz bi şarkı deil aslında ama sizi mi kıracaz? işimiz sizi eğlendirmek, beğendiyseniz ne mutlu..
bilenler bilmeyenlere annatsın..
kendinize ii bakınız müzikle kalınız..
yorumlarımı burda yazmıcam sana yicocum 😀😀😀yico demiş ki:walla diye diye söylettiniz..sayko kilır pek de çalmaktan hoşlanıyor olduumuz bi şarkı deil aslında ama sizi mi kıracaz? işimiz sizi eğlendirmek, beğendiyseniz ne mutlu..
bilenler bilmeyenlere annatsın..
kendinize ii bakınız müzikle kalınız..
kutlu mutlu ol inşallah......yeni senen huzur getirsin........ 😉animahoni demiş ki:bugün(c.tesi) benim doğum günüm. walla mali durum kötü olduğu için opusa gelip sizle kutlayamıyorum ama p.tesi günü guardian da benim için bi parça isterim sizden 🙂🙂
kendinize iyi bakın sevgili kanca grubu . p.tesi görüşürüz
olmuştur belki de yahu....abim evleneli 5 sene oldu zaten...bunun üniversitesi var..bilmem nesi var...ki o lisedeydi ben minnacıktım parodi vardı...bi de dip vardı ama onun konumuzla alakası yok.......yaşlandık mı ne yahu....parodi nin akvaryumunu hatırlayan var mı.... 😉yico demiş ki:mutlu yıllar mahoni..daa nice senelere
ptesi gardiyanda sana bi şarkı armaan ederiz..
bu arada hakkatten parodide söyledim uzunca bi süre ama 9 yıl olmadı emin ol.. o kadar yaşlanmadım daha!! 😀
ben de merak ettim sizi şimdi, bu arada o grubun adı Rastlantı idi..
yarın akşam Gardiyan'ds görüşmek üzere..Kendinize ii bakın..
Müzikle kalın!
Glamrulesss demiş ki:ever hard rock varsa geceye oradayım🙂