abi cok erken haber vermissiniz yaw keske kapisina kadar gitmeseydim.. 8Oeuphonic demiş ki:Duyuru... 31 ocak 2007 çarşamba günü, yani bugün Gardian Bar kapalıdır. Önümüzdeki haftadan itibaren programımız aynen devam edecektir. Müzikle kalın...
ThE_EvO demiş ki:Bu gece Kanca'yı canlı canlı dinleyebildim sonunda... :roll:
Beyaz Stratlı gitaristinizin tonları hoşuma gitti,davulcunuz hoş çalıyor(sanırım Eliminator(Red Cam) kullanıyordu... 😆
Vokal abimizde iyi rakı götürdü ama mezesiz ve sakin bir muhabbet ortamı olmadan boğazından geçti mi bilemiyorum... :mrgreen:
Diğer elemanları izleyemedim,aflarına sığınarak yazıyı kesiyorum... 😛
kretheus demiş ki:abi cok erken haber vermissiniz yaw keske kapisina kadar gitmeseydim.. 8Oeuphonic demiş ki:Duyuru... 31 ocak 2007 çarşamba günü, yani bugün Gardian Bar kapalıdır. Önümüzdeki haftadan itibaren programımız aynen devam edecektir. Müzikle kalın...
yok yaw zaten gitmemistim.. 😆euphonic demiş ki:kretheus demiş ki:abi cok erken haber vermissiniz yaw keske kapisina kadar gitmeseydim.. 8Oeuphonic demiş ki:Duyuru... 31 ocak 2007 çarşamba günü, yani bugün Gardian Bar kapalıdır. Önümüzdeki haftadan itibaren programımız aynen devam edecektir. Müzikle kalın...
Biz de çalcağımız günün akşamı haber aldık. Alır almaz da yazdım. Çok üzgünüm... 🙁
BandRoll demiş ki:ThE_EvO demiş ki:Bu gece Kanca'yı canlı canlı dinleyebildim sonunda... :roll:
Beyaz Stratlı gitaristinizin tonları hoşuma gitti,davulcunuz hoş çalıyor(sanırım Eliminator(Red Cam) kullanıyordu... 😆
Vokal abimizde iyi rakı götürdü ama mezesiz ve sakin bir muhabbet ortamı olmadan boğazından geçti mi bilemiyorum... :mrgreen:
Diğer elemanları izleyemedim,aflarına sığınarak yazıyı kesiyorum... 😛
beyaz stratı olan özgün mü? özgün yeni gitar mı aldı? yoksa tuna mı aldı o gitarı 😀 kim aldı yau çok meraklandım 😀😀
TubeScreamer demiş ki:Telaşlanma Seyfi ya, beyaz strat benimdir 🙂 Fender-toplama-deluxe stratocaster 😀 Beyaz gövdeyi Erkan usta yaptı,gerisini ben donattım yeni gitar oldu 😀