Anthrax demiş ki:ilki geçti ya gerisi gelir.. gayet güzeldi ben eğlendim... beraber nice konserlere ....
konserlerimize her zaman bekleriz 🙂pod-xt demiş ki:Arkadaşlar. Konseriniz de bulunmayı çok istiyordum. Ama elde olmayan sebeplerden dolayı erken gelemedim. Umarım kusura bakmazsınız. Bir dahaki konserinizde mutlaka bulunacağım. Eminim ki gayet başarılı geçmiştir. İlk konserler hep akılda kalır. Yolunuz da iyi bir adım oldu mutlaka. Daha nice konserler vermeniz dileğiyle. Görüşmek üzere.
Nathariel demiş ki:ha bu arada Sarp'cığım, konser vermek cleric olup onu bunu kesmeye benzemiyor değil mi 😉
deepdreamer demiş ki:Vokalin diafram i ya yok yada gerek duymuyo...konusur gibi soluo ,belki ilk konseri oldugundan ,bilemicem ama cok calismasi lazim ,calisirsa bisiler olabilir
Nathariel demiş ki:Haha Sarp, gitaristinizin Alexi Laiho olduğunu söylememiştin 😛 baştan söyliyeydin moral destekman'ı %1500den aşağı tutmazdık 😛
brainstylo demiş ki:Benim için çok güzel anıları var konserin fakat üzüldüğüm bir şey var sizinle oturup kritik yapamadık. Sahnede çok iyiydiniz.Tebrikler.Bu arada ben eski bir Metallica fanatiğiyim. Girişiniz benim için çok iyi oldu...AYNEN DEVAM
Djinn Stylo Bass,Evren