Nathariel demiş ki:yok canım önemli değil insanlık hali. bu arada sen benim ismimi biliyorsun (e doğal mesajın altında yazıyo) ama ben de sana isminle hitap etmek isterim, her ne kadar Alexiye tapsam da 😉
Alexilaiho demiş ki:Can almışın video yu helal. Hemen de klip yapmışın. Bende görmemiş gibi hemen videodan kendime avatar yaptım. Ulan görmemişliğin bu kadarı yani. Diyv elemanlarına da sevigler saygılar buradan. Yine bekleriz stüdyomuza. 🙂
Kount demiş ki:Şu an itibariyle Kara Leke'nin vokalisti olmaktan çekilmiş durumdayım. Daha doğrusu, mantıklı düşünen Kara Leke tarafından bırakılmış durumda.
Ama dargınlığım veya kırgınlığım yok.
Biziz konserine dek olan süreçte yanımda duran Zafer'e, Can'a, Mert'e, Mustafa'ya, Can'a teşekkür etmek istiyorum. Sayenizde, kendimle ilgili bir şeyler öğrenmiş, bazı olaylara daha gerçekçi bakmanın özünü kavramış oldum. Konsere gelen, bizi destekleyen herkese teşekkürler.
Kount demiş ki:Şu an itibariyle Kara Leke'nin vokalisti olmaktan çekilmiş durumdayım. Daha doğrusu, mantıklı düşünen Kara Leke tarafından bırakılmış durumda.
Ama dargınlığım veya kırgınlığım yok.
Biziz konserine dek olan süreçte yanımda duran Zafer'e, Can'a, Mert'e, Mustafa'ya, Can'a teşekkür etmek istiyorum. Sayenizde, kendimle ilgili bir şeyler öğrenmiş, bazı olaylara daha gerçekçi bakmanın özünü kavramış oldum. Konsere gelen, bizi destekleyen herkese teşekkürler.
Kount demiş ki:Ayrılmanın karşılıklı olduğu doğru. Ben de farkındayım eninde sonunda Kara Leke ve benim yolumun ayrı düşeceğinin. Mesele, gerçekten de iyiyi görebilmek. Ben de iyisini gördüm: benim de ilk konserimdi. Kara Leke’ninde. Haliylen, sizi bilmem ama, benim için çok özel bir zamandı.
Ama siz tabi benden kurtuldunuz zannediyorsunuz... Hahaha, hiç olur mu? Ben “Vah cagnım, oyle mı?” demeden bırakır mıyım? Ben 12 köyün ağasıyım, Kara Leke’nin gelişimini takip etmem mi sandınız? Hele bir çağırmayın siz konsere, jock’larınızı dişler, tellerinizi gevşetir, bagetlerinizi kırarım valla!