elestırın ıcın tesekkur ederm dıkkate alıcam__thediyVwoice__ demiş ki:tebrikler arkadaslar ve basarılar...gayet neseli ve yardım sever bir grupsunuz ancak bir elestirim olacak 2 konserdir beraberiz (junkcan) bana alınmıyacagınızı umuyorum. sanırım vokalıstınız yenı dahıl olmus gruba acıkcası ben pek verimli bulmadım meslektaşımı... bazı sarkıların vokal iniş cıkıslarını tam anlamıyla yapamadıgını düşünüyorum.detone olmasının nedeni de buydu bence... tekrar basarılar...
Tarz uyuşmaması sebebi ile Serkan ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Daha tiz seslere inebilen bir vokal aramaktayız. Serkan'a bizimle çalıştığı için teşekkür eder, başarılar dileriz...serkan_syrr demiş ki:elestırın ıcın tesekkur ederm dıkkate alıcam__thediyVwoice__ demiş ki:tebrikler arkadaslar ve basarılar...gayet neseli ve yardım sever bir grupsunuz ancak bir elestirim olacak 2 konserdir beraberiz (junkcan) bana alınmıyacagınızı umuyorum. sanırım vokalıstınız yenı dahıl olmus gruba acıkcası ben pek verimli bulmadım meslektaşımı... bazı sarkıların vokal iniş cıkıslarını tam anlamıyla yapamadıgını düşünüyorum.detone olmasının nedeni de buydu bence... tekrar basarılar...
en buyuk korkularımdan bırı sahnede saglık problemı yasamaktı o da maalesef gerceklestı fecı bır bas agrısı cektım kı... neyse o benım karalekeyle ılk we son konserımdı karalekeye basarılar
😆 😆 😆 😆 😆junkcan demiş ki:Özellikle Iron Maiden şarkılarını rahatlıkla söyleyebilecek bir vokal arıyoruz
can nıye yazdın güzelim bunu sen şimdi?junkcan demiş ki:Konserimize yeni vokalle yalnızca 2 kere stüdyoya gittikten sonra çıktık. Onun için ufak tefek aksamalarımız olmuş olabilir.
haklı... :roll:Kount demiş ki:Beyler, erteleyemeyeceğim (doğru mu yazdım ya ben bunu?) bir işim çıktığı için gelemedim, kusura bakmayın. Ama yorumlara dayanarak bir yorumda bulunabilirim (yoruma bakarak yorum? Hala saçmalıyorum gördüğünüz gibi, Can, Musti, Zafer...)
Bence bir şeyi yanlış yapıyorsunuz. O da konsere çıkmak için acele etmek. Bakın hadi ben gidecektim ABD'ye, arkadaşla da tarz uyuşmadı. Sonucu değiştirmiyor; hala iki konserde iki vokal harcamış bulunuyorsunuz.
Konserden konsere koşmak yerine vokal arayışınızı kesin bitirecek bir plan düşünseniz? Konser yerine deneme yapsanız diyesim geliyor ama... Yazarken aklıma gelen şey belki de o ana dek anlaşılmayacağı... Yine de, "Geç olması ama güç olmaması" daha iyi olmaz mı?