vinodelmare demiş ki:hımmmm..... illa eleştirmem mi lazım...? benim kendi mantığımda birşeyi eleştirmen için ondan daha iyi yapman lazım.... ve benim şu an saygı duymak ve beğenmekden başka yapacağım birşey yok.... benden iyiler çünkü.... ve ben saygımı zaten alması gereken kişilere sundum ve aynı sıcaklıkda cevabımı aldım.....
burası karapaks fanlarının buluşup konuştuğu bir yer.....baştan beri dediğim benim eleştirim usluba ve fanların gereksiz tartışmalarına..... ki bunu eleştirmeye hakkım olduğunu düşünüyorum..... en azından rock fanlarını eleştirmeye....
bence de çok doğru bir karar verdin fireball.... bırak ben kendi halime konuşayım.... anlayan ve sıcaklığını gönderen oluyor zaten.....
Mare....
dinleyici kendisine sunduğumuz parçalar hakkında yorum yapabilir. esas olan bu yorumları umursamak, okumak ve değerlendirmek tasarrufudur. bu tasarruf da bizdedir.. sizler nasıl parçaları bekliyorsanız bizler de bunu bekliyoruz benzer bir heyecanla, umursayarak... keşke daha erken buluşturabilseydik sizlerle parçaları da, bu forum da esas işlevini yerine getirseydi..
devam..
müzik de geliyor zaten...
yorumları alacağız tabii...