Ya şimdi şu Karapaks - Mavisakal gerginliği yaratan bir iki arkadaş hakkında bişeyler yazıcam da..hakkaten hiç hoş olmayacak..neyse..tutuyorum kendimi..nereye kadar bilmiyorum ama..
saygılar..
saygılar..
napalım abi aradı kaynadı senin msj :? :roll: kendi adıma,müzikle ilgileniyorum ben 🙂sinantansal demiş ki:verdiğim habere tepki gösteren pek olmadı nedense.. gerçekten müzikle ilgilenen kişiler dışında..
ben yine de tekrar edeyim.. albüm anlaşması yapıldı ve 1 eylülde albüm rafta arkadaşlar.. şimdi kapak tasarımı ve klipler üzerinde çalışıyoruz.
konser görüşmeleri de var, takipt olun derim.. tabi müzikle ilgilenenler için diyorum..
Biz sevincimizi yaşıyoruz abi, merak etme sen.. 😀 sabırsızlıkla bekliyorum eylülü..sinantansal demiş ki:verdiğim habere tepki gösteren pek olmadı nedense.. gerçekten müzikle ilgilenen kişiler dışında..
ben yine de tekrar edeyim.. albüm anlaşması yapıldı ve 1 eylülde albüm rafta arkadaşlar.. şimdi kapak tasarımı ve klipler üzerinde çalışıyoruz.
konser görüşmeleri de var, takipt olun derim.. tabi müzikle ilgilenenler için diyorum..
serra_e demiş ki:Ben de konserleri sormuştum ama... İzmir var mı planlar arasında?
takipteyiz 😉sinantansal demiş ki:verdiğim habere tepki gösteren pek olmadı nedense.. gerçekten müzikle ilgilenen kişiler dışında..