ddgorganizasyon demiş ki:kasaturaya konserimizde başarılar dilerim afiş yakında hazırlancak ve forumlara erleştirilecektir
_NightmarE_ demiş ki:9 unda basarilar arkadaslar bende orda olmaya calisicam
Drednat demiş ki:kasatura, sen bizimle aynı sahneye çıkmayı kabul etme git 9'unda sahne al 🙂 Olmadı olmadı 🙂
$aka bir yana ba$arılar arkada$lar.
mycobe demiş ki:konsrinizde başarılar arkadaşlar
Teşekkür ederim Çağdaş'cım yorumun için 😛 .Başarılar sizede 🙂Drednat demiş ki:ben bu gruba daha çok serdar ortaç yakı$tırıyorum. Ne lan o öyle "kuru kafalar" "ellerinde çekiç tutan adamlar" "orak" falan.. olmaz olmaz... Çiçekli bandajlar falan takın kafanıza 🙂 Hippi olun agresif müzik yapmayın ne o öyle gergin gergin "car car" 🙂
Ba$arılar.
_mechanix_ demiş ki:konsere is yüzünden gelemicem kusura bakmayın basarılar size ayrıca tarzınızı thrash-death olarak göstermissiniz bi acıklamada bulunursanız sevinirim acaba ben mi son durumlardan cok uzagım merak ettim
HiPnO demiş ki:Konseri izlemek için orada olucam 😀 umarım güzel bir konser olur... Bayaaa bir zaman geçti izlemeyeli bu gurubu 🙂 19 kasımdan beri yollarımız kesişmedi 🙂
anarquista demiş ki:abow diyorum ve gelirim belki kafaya bağlı😀 ama kasaturaya desteğimiz sonsuzdur unutulmasın 😉