HiPnO demiş ki:anarquista demiş ki:abow diyorum ve gelirim belki kafaya bağlı😀 ama kasaturaya desteğimiz sonsuzdur unutulmasın 😉
Fırtınaya değilmidir ? 😉
splash demiş ki:Kaanım elıne saglık afıs manyak olmus :twisted: Cuma koparıyoruz kafaları :twisted: Anıl zıllerı hazırla devasa bısı kuralım yıne 😛
splash demiş ki:Kaanım elıne saglık afıs manyak olmus :twisted: Cuma koparıyoruz kafaları :twisted: Anıl zıllerı hazırla devasa bısı kuralım yıne 😛
Trace demiş ki:Gelcez inşALLAH demmmbarlar yorrrrrr...
-Alcohollica- demiş ki:
Pantera-Cowboys From Hell,Domination
Kreator-Phobia,Violent Revolution
Annihilator-Alison Hell
Testament-Down For Life
Sepultura-Territory,Refuse Resist
Slayer-Dead Skin Mask
Megadeth-Peace Sells
Iron Maiden-The Trooper
Metallica-Master Of Puppets,One,Fade To Black
Kasatura-Voyage To Death
Evet 9 Şubattaki repertuarımız böyledir herkesi bekliyoruz kafaları koparmaya :metalhead
PentecosT demiş ki:yaa bugün stüdyoda gerçekten çok iyiydiniz sizi hiç bukadar çalışırken görmemiştim 2 saat boyunca hiç durmadan çaldınız hatta Alison Hell'i 5 defa mı ne çaldınız nekadar hırslısınız böle :roll: he bide park fantaziniz vardı resimden anlaşıldığı gibi 😆 Vokal ne masum çıkmışsın öle keşke resimdeki gibi olsan 😀 Nese başarılar hepinize.... 😉
HiPnO demiş ki:Anıl la senin yanaklara hastayım yaf 😀 köylü güzelim benim 😛 Lan çok pis bakmışsınız... Umut kurt adam pariste filmi geldi aklıma seni görünce...
HiPnO demiş ki:Anıl la senin yanaklara hastayım yaf 😀 köylü güzelim benim 😛 Lan çok pis bakmışsınız... Umut kurt adam pariste filmi geldi aklıma seni görünce...
warped demiş ki:umut abı ne kdr sexy cıkmısın orda oolee ofhh kızlar gorup de asık olmasın bu fotodan sana smdı 🙂🙂