Haspin demiş ki:Levent'cim Çağdaş böyle ya alıştım ben onunla bi gitar kapışması yapmıştık gözünden yaş gelmişti o günden beri böyle bi beni ezme çabaları bilmemneler
önemli olan icraat o da Çağdaş'ta yok maalesef 😛
barker demiş ki:Arkadaşlar reklam ve afiş olayında yardım ettikleri için ve karşılıksız emek harcadıkları için Kasatura ekibine canı gönülden teşekkür ederim..
Konserde başarılar beyler!!!
Herkes davetlidir...
www.myspace.com/snifforganization
superbaget demiş ki:sağlam konserdi...süperdiniz 😀 😉
HiPnO demiş ki:Ellerinize sağlık beyler çok iyiydiniz 😉
Can_Dawul demiş ki:Ewt bugün cok iidinz beyler herkesde iidi beraber nice konserlere işallah hepinizi sewiom cowboys from hell
evilCatS demiş ki:keske bnde geleblseydım..ama emınm ii calmssnzdr 😉 basarılar :!:
asalsayi demiş ki:Babalar ROCK'N ROLL diyerek başlamak istiyorum..Öncelikle konsere milleti ısındırdınız gayet kapalı bi ortamdı onu siz açtınız helal..Üzerime vazife değil ama siz hep southern yapın a.q. hem süper çalıonuz hemde çok yakışıo😀Ellerinize Ağızlarınıza sağlık beyler....
asalsayi demiş ki:Babalar ROCK'N ROLL diyerek başlamak istiyorum..Öncelikle konsere milleti ısındırdınız gayet kapalı bi ortamdı onu siz açtınız helal..Üzerime vazife değil ama siz hep southern yapın a.q. hem süper çalıonuz hemde çok yakışıo😀Ellerinize Ağızlarınıza sağlık beyler....
infradark_lead_guitarss demiş ki:laaaaaaym bi grup warmişş yazituramiymiş neymiş :🙂 🙂 lm gelemedim konsere kusura bakmayin bi dahaki ankara turnesinde gelecem inşallah😛 bu arada "konus sokak kabusu" bitmk üzere
--ezgideyken: çay çay çay çay çay çay çay... 😀
infradark_lead_guitarss demiş ki:laaaaaaym bi grup warmişş yazituramiymiş neymiş :🙂 🙂 lm gelemedim konsere kusura bakmayin bi dahaki ankara turnesinde gelecem inşallah😛 bu arada "konus sokak kabusu" bitmk üzere
--ezgideyken: çay çay çay çay çay çay çay... 😀