Eğlendirebildiysek ne mutlu bize Çağdaş 😛Drednat demiş ki:konser çok güzeldi beyler. boynum hala ağrıyor , süperdiniz.
Saol Mert güzel düşüncelerin için.Mutlu ettin bizi.Konser olduğunda ben haber ederim sana ilgin için saol 🙂Mertingo demiş ki:Şu siteye girmeyeli bir yıl falan olmuştu heralde. Bi girip mesaj atıyım dedim size. Yanlış bişiler yapmam işallah 🙂
Ulaşı tanırım eskiden beri, ufaklığını bilirim derler ya öyle. Kaliteli çocuktur. Sağlam karakterlidir. Çok sağlam gitarda çalıyomuş öğrenmiş oldum bu yıl. Grubun diğer elemanları Kaan ve Anıl'la bu yaz tanıştım. Şeker gibi çocuklar valla. Sahilde gitar çaldıramadık ama napalım artık başka zamana 😛
Henüz dinlemedim ama bu sene kesin gelip izlicem sizi. Kayıtlardada başarılar...
yonja testimonial ı tadında bi yazı oldu idare edin artık.
Görüşmek üzere... =)
visual_silencer demiş ki:lan ne kaydı yapıonuz siz 😀 siz bu gidisle 1yıl sonra 100. konserinize cıkacaksınız metallica bile sizin kadar konser vermio ehuehuehue kolay gele beyler
hadi ordan 😛mertkarkas demiş ki:kasatura beni balamz ki
HiPnO demiş ki:Hacılar... Konser veriyoz mu ? demo tanıtım konserinde demoları satıp kafaları kırıyoz mu ? Boyunları arıtıp belleri zorluyoz mu ? heeeeeee ? 😆
Teşekkürler Dide yorumun için 🙂dark_shine demiş ki:oncelikle hayirli olsun.. kayitlar cok guzel olmus kisa zamanda gayet guzel bir is cikartmissiniz gonulden tebrik ederim 😛 basarilarinizin devamini diliyorum! en yakin zamanda konser vermeniz dilegiyle 🙂 ...
😀 saol lan Can teşekkür ederim,aslında o kadar iyi olmadı abi ya neyse konuşuruz yüzyüze 😛 Ayrıca ışşş ruduptu tak ! 😀Can_Dawul demiş ki:kardeşlerim besteler gercekten her yönden cok sağlam olmus ellerinize sağlık ayrıca sololar için ulaşcım mükemmelsin(falan)😀 ruduptu takkkk!!!!😀