kayıt almak istiyorum

merhabalar öncelikle blackstar id core v3 amfim var ve temiz bir kayıt almak istiyorum arkaya backing track koyup çalmak istiyorum amfim sayesinde gitarımı bilgisayara bağlayabiliyorum ama arkaya şarkı koyup çalmak için daw programına ihtiyacım varmış ücretsiz bir program önerebilirmisiniz sadece arkaya backing track koyup kayıt almak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Selamlar, REAPER kullanabilirsin ücretsiz ve kolay işini görür.
o uygulamayı indirip denedim ama kulaklığı mikrofonu nasıl seçiceğimi bulamadım heryerde araştırdım kimse söylemiyor önceden web sitesi bandlabde bu çok kolaydı istersem kulaklığın mikrofonunu seçiyordum istersem amfiyi seçebiliyordum ama arıyorum bulamıyorum nasıl değiştirebilirim fotoğraf görsel yoluyla gösterebilirmisiniz

Yukarıda bulunan Options sekmesinin üstüne gelip, en altta bulunan preferences'e tıklaman gerekiyor, sonrasında açılan sekmeden Audio ismiyle ayrılan sekmeden Device kısımına gir. Oradan kulaklık ve mikrafonunu ayarlayabilirsin. Options-Preferences-Audio-Device olarak sıralanabilir.
not:Options kısmı en sol üstte EVALUATION LICENSE yazan yerin altında bulunuyor.
1737984527911.webp

Geri