DuMaNnN anladığım kadarıyla gitar kaydını bass ve bateri nin üzerine yapmışsın. Auditionda bass ve bateriyi kaydediyosun. Onu dosya halinde kaydetmeden file dan yeni bir proje açıyosun. Gitarı da buraya kaydediyosun. Daha sonra ekranın sol kısmında bulunan "Files", "Effects"... gibi butonlardan files a tıklıyosun. Orada farklı isimle kaydetmediysen "Untitled" ve "Untitled (2)" şeklinde projeleri göreceksin. Bunların üzerinde sağ tıklayıp insert into multitrack diyoruz. Daha sonra ekranın sağ üst kısmında bulunan workspace ten multitrack view i seçiyosun. Burada miksajı yapabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.DuMaNnN demiş ki:Merhaba adobe audition programını kullanmaya başladım bas batery midisini inputlayıp üstüne bir güzelce gitarları çaldım söyledim herşey bitti. Sonuç olarakda sesi kaydettim. açtığımda birde dinlediğim şeyi duyunca çok sinirlendim çünkü program batery ve bassı almamış sadece gitarları ekstradan kaydettiğim şeyleri almış. Kısacası midi ortada yok. anlatabilmişimdir umarım. Bunu nasıl düzeltebilirim.