Ses kartından pan ayarlarına baktınmı?
seek_the_red demiş ki:spil demiş ki:Arkadaslar bir sorum olacak.Ben bir cok ses kartinin latency problemlerinden dolayi bir tane 16 kanalli firewire mixer aldim tek tek kayit yapmak ve hücüm kayit vede arkadaslarimla birlikte calmak icin.Simdi pc ye tanittim.Cubasede ayarladim.Bir tane deneme kayit edeyim dedim.Sesin cubase e geldigini görüyorum(audio dosyasina sarkiyi atiyor,o dosyayi wmplayerla dinliyebiliyorum),ama sesi bir türlü cubasede dinleyemiyorum.Daha önceden onboard ses kartimla kayit yapttigimda hem dinleyip hemde calabiliyordum simdi ise sadece caliyorum ve cubase kayit ediyor.Yani gitar caldikdan sonra vokal yapmak istiyorum ama sesi alamadigim icin sadece bön bön bakiyorum.Bu sorunu nasil halledebilirim.Yada bana daha neler gerekli,bu konularda uzman arkadaslar bir yardim elini uzatsinlar. yani mixerle kayitlar icin ne gibi aletler gerekli,ve hangi tür programlar? ayarlar? Insallah dogru anlatmisimdir.Simdiden herkese cok tesekkürler.
Bende yeni başladım çok bi bilgim yok fakat şöyle bişey deyim. Cubase de yaptığın kaydı dinlerken audio kanalın monitor ünü kapatıyormusun?