Mikserin sağ üstünde rec diye girişler var rec L rec R bir kırmızı birde beyaz kablonun ismini bilmiyorum tam, uçları oraya giriyorum ve ses kartına giden tek uç var onuda ses kartındaki out L ye uç büyültücü ile giriyorum, vede şöyle bir sorunda var R ye girince ses daha kısık oluyo ve sterio yaptığım halde mono ses alıyor L ye girince öyle bişiy yapmıyordu ama ondada şuan öyle yapıyor ve asio driverlerle bi alakası olduğunuda düşünmeye başladım işim çok karışık acaba bu ses kartını almakla hata yapmış olabilirmiyim diye düşünüyorum hakkını vermemesinden korkuyorum e-mu gibi bir ses kartının..
Markası e-mu 1212m bi incelersen sevinirim..
Şunuda söylemek istiyorum 2+1 monitörüm var onuda uç büyültücü ile ses karının in L ye giriyorum (zaten başka yerden giremem) sesi yükseltmeye kalktığımda çok kalitesiz cızırtılı çaldığını gördüm ki diğer ses kartında tamamen sesi açtığım zaman en ufak bozulma dahi olmuyordu bu konuda yapabiliceğim birşey varmı.. çünki bir kaç kayıt denedim gitar, davul bas v.s. çalarken çok cızırtı yaptığını gördüm ve bu monitörden kaynaklanmıyor çünki kulaklıktada sesi açtığımda verimsiz kötü ses çıkıyor bunlar kayıtlarıma nasıl yansır?
pan ayarına gelince kanal kanal fark ediyor bir kanalda mikserimdeki panı ortaya getirince ses çıkmıyor diğerinde normal bunuda anlamış değilim.
Sorunum acaba başka kabloylamı girmem lazım bu ses kartına bilemiyorum doğrusu.. ama diğer karta böyle giriyordum hüç problem yaratmıyodu..
Çok soru sorduğum için özür dilerim ama buradan başka bana yardım edebilicek birini bulamadım çünki etrafımda bana yardımcı olabilicek müzisyen fazla yok abimde müzisyen aranjörlükte yaptı ama yurt dışında yaşıyor ona soramıyorum.. ve bundan sonrakilerede yardımcı bilgi olsun
Saygılar..