Bir insan bunu neden yapabilir diye soruyorum kendime ama açıkçası hiç bir cevap alamadım, bunun ne bir açıklaması ne de haklı bir tarafı olabilir. Ama benim değinmek istediğim konu farklı, bu olayda herkesin bir olup da "hadi bulalım o çocuğu, arayın, herkes arasın" gibi davranışlar sergilermesi bana çok garip geldi, çünkü daha bir kaç ay önce polisler gezi parkı olaylarında bir sürü insan öldürdü, iyi olmuş deyip profiline polis resmi koyanlar oldu; hırant dink katledildi, katili karakolda bayraklarla karşılandı; uğur mumcu katledildi, yine bir sürü insan sevindi ve iyi olmuş dedi; deniz, yusuf, hüseyin suçsuz yere asıldı, bazı yerlerde ortalık bayram yerine döndü; geçenlerde suriyelilere yapılan işkencelerin resimleri çıktı ortaya görmüşsünüzdür, facebook hesabında bunu paylaşan ya 1 ya 2 kişi gördüm. Ama gel gör ki bir kediye işkence edilip öldürülünce herkes facebook hesabında bunu paylaşıyor ve seferber olup çocuğu arıyor, kedinin canı önemli değil demiyorum tabi ama bunları görünce de şaşırıp kalıyorum, ya bazı insanlar gerçekten insan değil ya da insanlıkları sadece kendi düşüncelerini paylaşanlarda ve hayvanlarda geçerli. Hangisi siz seçin..