Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

_KehaneTEmre_ demiş ki:
Hepinizi seviyoruz.Garage ın tonmaster ı hariç 🙂

abi kesinlikle sevmemekle haklısın.. işini yapacaksan yap kardeşim yepmayacaksan şittir git kardeşim demi ama yani.. sizin vokal; "abi şunun sesini açalım diye bağırıyor, o tonmaster da küfür ediyor.. ne açacam diye.. çok kızmıştım tonmaster a... gerçi tonmaster'dan başka herşeye benziyor ama neyse konuşmayım :twisted:

Gerçekten herkese teşekkürler...

inhofeld dostum ekledim saolasın.

3 ay kadar önce toparlanma süreci bittiginde Kehanet ' te sizlerinde söyledigi gibi değişiklikler olmuştu.

kehanetgrpft7ca.jpg

Konsere gelemeyenlere kadromuzu görmeleri için grupça çekilmiş bir resmimizdir 🙂

Verdiginiz destegin bizim için nekadar önemli oldugunu hatırlatmak isterim🙂Sizler sayesinde umarım daha iyi işler çıkaracagız.

Konserden sonra farkettimki 10-15 civarında kişi resim çekmekten bizi dinleyememiş.Bugün yolladılar elimde Garage konserine ait 250 civarında poz var 8O Bir dostumuz videoya almış konseri.Sizler için bir kaç kesit koyacagım yakında 🙂 Birkaç tanede fotograf...

Konserlerde görüşmek dilegiyle...

Sevgiler & Saygılar

kehanet budur

son garage konserlerini bizzat izledim..hernekdr konserde fotoğraf konusunda brs ayrımcılık yapsamda🙂 heavy metal sevnleri için izlenmesi gereken bigrup..ayrıca heriflerin boylarına dikkat!en kısası sanırım 1.80🙂arkadaşlar siz on the top sınız🙂

maresalx demiş ki:
ortadaki kim ben onu hic gormedim ?

Sen bizim bugüne kadar hiç konserimize geldinmide ortadaki elemanı veya soldakini görüceksin?🙂 Böyle garip arkadaşlarda var işte napalım...

Neyse ben yazayım

Soldan Sağa sırayla 🙂

kehanetgrpft7ca.jpg

(Baterist)Kerem - (Gitarist)İlter - ( Vokalist ) Baran - ( Gitarist ) Emre (Basist)Semih

Ayrıca Misery dostum teşekkür ederiz 🙂

Geri