Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Hadi bakalım.Birdahaki konser nezaman olacak bizde bilmiyoruz.Görünürde bir konser yok.

Cumartesi foruma koyacağım dediğim video da bir sorun var şarkıları kesemiyoruz maalesef.

Kayıtlara başladık umarım en kısa zamanda demo album piyasaya çıkacak.Elimizden geldigince hızlı olmaya çalışıyoruz.

Kayıtın nezaman bitecegi şu an hiç belli değil fakat öncedende söylediğim gibi konserlerde sizlere sunacağız bestelerimizi.

Yeni sürpriz coverlarda olabilir.Şifrelerde yavaş yavaş gelir.

Sevgiler & Saygılar...

lan kardeşimin grubunun bu kadar ünlü olduunu bilseydim forum falan dinnemez yazardım en afillisinden bişiler kardeşim (ve diğer grup elemanları) harbi ii gidiosunuz yalnız çok ara vermeyin konserlere ki biz de biraz kafa sallayabilelim dimi bizi de düşünün biraz yaf nese yeni girdim ama yorumlarım devam edecek 😀 nıhahahörr

emre artık bi children bekliom be olm çalın artık davulcuda ii sizi zaten bilioz vokal olarak olmasa da (yanlış anlaşılmasın vokale sözüm yok) cover bekliom artık sizden

lan kardeşimin grubunun bu kadar ünlü olduunu bilseydim forum falan dinnemez yazardım en afillisinden bişiler kardeşim (ve diğer grup elemanları) harbi ii gidiosunuz yalnız çok ara vermeyin konserlere ki biz de biraz kafa sallayabilelim dimi bizi de düşünün biraz yaf nese yeni girdim ama yorumlarım devam edecek 😀 nıhahahörr

emre artık bi children bekliom be olm çalın artık davulcuda ii sizi zaten bilioz vokal olarak olmasa da (yanlış anlaşılmasın vokale sözüm yok) cover bekliom artık sizden

drugmaster , dostum teşekkür ederiz yorumların için.

Andac , saolasın içimize sine sine yapıyoruz umarım çok bekletmeyiz.

Konserlere ara vermeyi bizde istemiyoruz tabiki.Umarım olur yakın zamanda bir org. beraber kafa sallarız , kopartmadan 😉

anti-social demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:
gbanes374 demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:
...
beraber kafa sallarız , kopartmadan 😉
Kopartın, kopartın... Yıkın çıkacağınız barı, kalmasın Ankara diye bir yer...

Eywallah başarılar Stay Heavy :twisted: :metalhead
yaw şu foruma da bi kafa koparma,giyotinle kesme kelle uçurma smilysi koymadılar gitti 😆

😆

Cumartesi konserimiz varmış , yeni açılacak bir bar ın açılış günü.Aman yıkmayın abi yazık açıldığı günden kafaları koparıp etrafı kan gölüne çevirmeyelim.Hiç gerek yok yani biliyorsunuz 😀

Detaylar gelir yarına falan sanırım 🙂

Afiş yarın geliyor.

Açılan Andaç Rock Bar , bugün gittim baktım güzel bir mekan beyendim.15 Nisan Cumartesi Bar açılışında öğlen 1 gece 11 lere kadar her telden 8 grup sahnede olacak.Son grup olarakda Kehanet sizlerin karşısına ; uzun ve bence çok güzel bir repertuarla çıkıcak : )

Herkesleri bekliyoruz bu güzel mekanın açılışına.😉

Teşekkürler Serkan sizede başarılar dilerim.

Ozaman aynı gün konseri olmayan herkesi bekliyoruz🙂

afis6ro.jpg

😉

Not : Daha önce söyledigim gibi Açılış gününe her telden grup var.Kehanet en erken 19:30 da sahnede olur.Eğer yok ben Rock gruplarını dinlemem yok ben punk dinlemem diyen varsa ona göre gelsin diyelim 🙂

Geri