Bu fiyatlarda gitarlara bakacaksanız Sabit köprülü birşeyler almak daha mantıklı bana sorarsanız
köprüyü sonradan da sabitleyebilirsiniz
Bu fiyatlarda gitarlara bakacaksanız Sabit köprülü birşeyler almak daha mantıklı bana sorarsanız
Bunun köprüsü kötü müdür sizce? Duncan designed filan var diye ilgimi çekti bide ankarada deneme şansım da varBu fiyatlarda gitarlara bakacaksanız Sabit köprülü birşeyler almak daha mantıklı bana sorarsanız
köprüyü sonradan da sabitleyebilirsiniz
Bu gibi düşük modellerde sabitlenmeden kullanılacaksa sıkıntı olabiliyorBunun köprüsü kötü müdür sizce? Duncan designed filan var diye ilgimi çekti bide ankarada deneme şansım da var
14kya japon Jackson. Bu iyi mi diye sorulmaz :d arızası ne diye sorulur çok sıkıntı bişey yoksa alınır :d
Hocam bikac kırık var onun dışı sorunu yok sanırım, bunun köprüsü sorun olur mu sizce?14kya japon Jackson. Bu iyi mi diye sorulmaz :d arızası ne diye sorulur çok sıkıntı bişey yoksa alınır :d
Ben Fr isterim dersen gotoh ile değiştirirsin, gerek yok dersen sabitlersin.Hocam bikac kırık var onun dışı sorunu yok sanırım, bunun köprüsü sorun olur mu sizce?
Gotoh değişimi ne kadar tutar tahminen?Ben Fr isterim dersen gotoh ile değiştirirsin, gerek yok dersen sabitlersin.
Fr special değil bu jt580, aşırı detaylı bilgim yok ama bu köprüyü Jackson eski üst orta model gitarlarda kullanıyodu. Floyd special gibi alt modelde kullanılan kadar dandik bi Floyd değil. 1000-1500 dolarlık jacksonlarda da bunlardan varmış eski modellerde. Bu fiyata hiç düşünmeden alırdım hatta bi an düşündüm alsam mi diye sonra üçüncü floydlu gitara gerek yok dedim :dHocam bikac kırık var onun dışı sorunu yok sanırım, bunun köprüsü sorun olur mu sizce?
Yarın akşam deneyeceğim vallaFr special değil bu jt580, aşırı detaylı bilgim yok ama bu köprüyü Jackson eski üst orta model gitarlarda kullanıyodu. Floyd special gibi alt modelde kullanılan kadar dandik bi Floyd değil. 1000-1500 dolarlık jacksonlarda da bunlardan varmış eski modellerde. Bu fiyata hiç düşünmeden alırdım hatta bi an düşündüm alsam mi diye sonra üçüncü floydlu gitara gerek yok dedim :d
Gitar fiyatından pahalıya gelir gotoh köprü. Hocam bu kadar dert etme köprüyü ya. Steve vaivari e notada bir dive bomblar kullanacak değilsin. Ayrıca gotoh köprü parasına japon üretim Jackson gayet iyi fırsat başlangıç için. Ben olsam köprüden ziyade sapla ilgilenirdim. Truss rodun payı kalmış mi çubuk hala sağlam mı işlevsel mi ölmüş mü ona bakardım.Gotoh değişimi ne kadar tutar tahminen?
Fotoğraf aticak az sonra bana ben de buraya atsam anlayabilir misiniz? Yoksa luthiere mi gidiyimGitar fiyatından pahalıya gelir gotoh köprü. Hocam bu kadar dert etme köprüyü ya. Steve vaivari e notada bir dive bomblar kullanacak değilsin. Ayrıca gotoh köprü parasına japon üretim Jackson gayet iyi fırsat başlangıç için. Ben olsam köprüden ziyade sapla ilgilenirdim. Truss rodun payı kalmış mi çubuk hala sağlam mı işlevsel mi ölmüş mü ona bakardım.
Truss rodu gitarı denerken alyanla gidip deneyebilirsin. Fotoğraftan ancak truss rodun üstünü görürüz, alyan yeri sağlam olsa bile çubuk boşa dönebilir ya da payı kalmamıştır denemeden anlaşılmaz. Fretler ve truss rod sağlamsa. Köprü temiz duruyor o da sağlamsa gayet alınır bi fiyat hatta ucuz yani. Floydda da genel aksam sağlamdır muhtemelen temiz görünüyor. En fazla insert blocklar veya string pivotlari belki yalama olmuştur onlar da elli yüz liraya değişir şeyler.Fotoğraf aticak az sonra bana ben de buraya atsam anlayabilir misiniz? Yoksa luthiere mi gidiyim
Ben yabancı forumlarda jt580 çok eleştirildiği için gotoh ile değiştirmesini önermistim, elbette bir Fr special değil ama akord tutarlılığına pek güvenmiyorum şahsen.Fr special değil bu jt580, aşırı detaylı bilgim yok ama bu köprüyü Jackson eski üst orta model gitarlarda kullanıyodu. Floyd special gibi alt modelde kullanılan kadar dandik bi Floyd değil. 1000-1500 dolarlık jacksonlarda da bunlardan varmış eski modellerde. Bu fiyata hiç düşünmeden alırdım hatta bi an düşündüm alsam mi diye sonra üçüncü floydlu gitara gerek yok dedim :d
Ben size karşı çıkmadım ki hocam. Gotoh köprüye kim karşı çıkar. Ama sıfır gotoh 15 falandı hatırladığım kadarıyla. E gitar da 14. Maden öyle direkt 30 40 arası bir gitar bakmak daha mantıklı. O manada söyledim.Ben yabancı forumlarda jt580 çok eleştirildiği için gotoh ile değiştirmesini önermistim, elbette bir Fr special değil ama akord tutarlılığına pek güvenmiyorum şahsen.
Hocam zaten o kadar profesyonel çalmıyorum benim için farketmez bence, şuanlik tek sorun yarın saat 5 e kadar satilmamasiBen size karşı çıkmadım ki hocam. Gotoh köprüye kim karşı çıkar. Ama sıfır gotoh 15 falandı hatırladığım kadarıyla. E gitar da 14. Maden öyle direkt 30 40 arası bir gitar bakmak daha mantıklı. O manada söyledim.
Satmis yaHocam zaten o kadar profesyonel çalmıyorum benim için farketmez bence, şuanlik tek sorun yarın saat 5 e kadar satilmamasi
Sözleş hocam kesin aliciyim derseniz bekletir herhalde. 35e çıkabilseydiniz tertemiz ibanezimi satıyorum japon prestij onu verirdim.Hocam zaten o kadar profesyonel çalmıyorum benim için farketmez bence, şuanlik tek sorun yarın saat 5 e kadar satilmamasi
Güzel fırsattı hocam iyi gitardi valla.Satmis ya