Quad ya da Nano hiç farketmez çok iyi cihaz ikisi de. Quad Cortex Mini var hatta forumdan @solitude71 Utku abi satıyor.
Satılık Konu 'Quad Cortex Mini'
Yine "bilen bilir" denilecek bir ürün ... bu seviye cihaz alacak birisi benim buraya yazacağım tanıtıma veya övgüye gelene kadar zaten ne istediğini benden iyi biliyordur. Dolayısıyla sadede gelelim...
Şu an iMac,ses kartı ve monitor ile Neural DSP plugin'leri kullanıyorum ve son derece memnunum. Ama hardware olarak da cihazı merak ediyordum açıkçası. Gel gör ki TR fiyatı 100k sadece denemek için verilecek para değil.
Geçenlerde yurt dışında okuyan kızım gelecek diye denk geldi ve hemen bir thomann operasyonu çektim ve elden getirttim. Cihaz 2 haftalık sadece. Gerçekten sadece "denemek"...
Şu an iMac,ses kartı ve monitor ile Neural DSP plugin'leri kullanıyorum ve son derece memnunum. Ama hardware olarak da cihazı merak ediyordum açıkçası. Gel gör ki TR fiyatı 100k sadece denemek için verilecek para değil.
Geçenlerde yurt dışında okuyan kızım gelecek diye denk geldi ve hemen bir thomann operasyonu çektim ve elden getirttim. Cihaz 2 haftalık sadece. Gerçekten sadece "denemek"...
- solitude71
- Yanıt: 3
- Forum: Elektro Gitar Pedal ve Processorleri