Kelepir İlanlar

Quad ya da Nano hiç farketmez çok iyi cihaz ikisi de. Quad Cortex Mini var hatta forumdan @solitude71 Utku abi satıyor.

Bu yine fena değil en azından emg manyetikleri var. 10-15 sene önce dedikleri gibi kimse dönüp bakmıyordu. Hatta bir kampanya olmuştu herkez mağazadan hardcaseli sıfır Dk2 almıştı. Benim param yoktu. 2017'de SRV'den 1500$'a Jackson SL1 soloist almıştım. Şu anki parayla 75.000 bile değil. Şimdi satsalar 4000 $ civarı olur. Daha ne söyleyelim..

Eski japon jacksonları fazla gömmüşsünüz bence. Endonezya SLX serisinden birkaç gitar denemiştim, bir tanesi de takas yoluyla elime geçmişti. Kullandığım bazı KE3 ve DK2'lerden ve bendeki DR3'ten kötüydü sapı ve klavyesi. Ancak kötü sap&klavyeye sahip KE3, DK2 ve DR3'lere de denk geldim. Yıllara göre değişiyor ve kalite kontrol de pek iyi değildi o aralar. Performer serisi bir çok açıdan kötü (bütün hardware'ünün değişmesi gerekiyor, haliyle DK2 alacak masraf yapmış oluyorsunuz) ancak rahat sapa sahip olanları var kalitesiz gitar olsada. DKMG'ler DXMG ve DK2 arası bir modeldi. Arasıra DXMG ilanları görüyorum DK2 fiyatı çekiyorlar, esas orada bir komedi var.

Şu anki Jackson fiyatlarına bakınca DKMG için 30-35bin güzel fiyat ama gövdesinde fazla vuruk olan gitar hoş durmuyor tabi. Sevdiğim bir model bu, ancak bu haliyle 30bin vermem. Tesviye/perde değişimi falan bile ister artık o gitarlar.

Tabi canım. Jackson fiyatları yurtdışında arttı ancak bizim ülkede iyice anormal bir hal aldı.

Bu arada aklıma şimdi geldi bir ilan görünce. 3-5 sene önceye kadar gayet ucuz olan eski Japon/Kore Charvel'ler de ederinin 2-3 katına falan konmaya başlandı. Japon Jackson'lardan daha kötüler ancak günümüzdeki Charvel kalitesinin ekmeğini yedirtmeye çalışıyorlar fiyatlarda.

Son düzenleme:

Geri