SAĞ OL! 😀. Yapabilecek bir şey yok.AĞLAMA DAYANAMAM ! neck-middle manyetikler değişmiş floyd rose da değişmiş olabilir gövde de hasarlı ama 300 tl iyimiş.
SAĞ OL! 😀. Yapabilecek bir şey yok.AĞLAMA DAYANAMAM ! neck-middle manyetikler değişmiş floyd rose da değişmiş olabilir gövde de hasarlı ama 300 tl iyimiş.
Geçen 150 liraya Cort X2 görmüştüm, 10 dk sonra foruma atayım diye tekrar baktığımda uçmuştu. 🙂https://letgo.onelink.me/O2PG/312076ef
300tl ye elektro ilk defa gördüm.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Arkadaşlar ilan benim ilgilenen olursa geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Alım-satım forumu var zaten sitede, orada paylaşmanız daha doğru.
bastıra bastıra aktif manyetik demiş ama fotolarda gözükenler emghz yani pasif manyetikler. Aktfilere göre biraz daha ucuz ve 2. el piyasası da oldukça daha düşük seviyelerde. 250-300 lira eder bence tanesi şuan o emghzlerin.Emg setleri 100$ fiyatlarına görmüştüm eğer onlarsa gitar beleşe geliyor.
EMG'nin pasif manyetikleri bunlar, satıcı aktif demiş, aslında değil ama yine de güzel manyetikler ve güzel fiyat.Emg setleri 100$ fiyatlarına görmüştüm eğer onlarsa gitar beleşe geliyor.
Anladım teşekkür ederim bu konularda acemi olduğum için pek anlayamıyorum farkı.bastıra bastıra aktif manyetik demiş ama fotolarda gözükenler emghz yani pasif manyetikler. Aktfilere göre biraz daha ucuz ve 2. el piyasası da oldukça daha düşük seviyelerde. 250-300 lira eder bence tanesi şuan o emghzlerin.
Uzun zamandır lespaul bakıyordum da şunu gördüm bugün. Fiyatı baya uygun gibi geldi.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
gitarı ben aldım ilanda benim evet alsatçıyım gitarı fahiş bi fiyata koyduğumu düşünmüyorum nekadara aldığımın bi önemi yok haliyle grg170 ler 1200 1300 e ilanlara koyulurken bu gitara bu fiyatı istemek garip olmasa gerekElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Bu satıcı daha önce gitarı 300 TL ye letgoda satan satıcı değilse eğer, gerçekten hiç sevmedigim bir al-satci tipi. Beyefendi 1500 TL kar gozetirken zahmet edip yeni bir tel takimi takmak için bile masraf yapmamış ve gitarı olduğu gibi ılana koymuş. Bu ne arkadaş yaa...umarim yıllarca ilanlarda sürünür (ilk kez beddua ediyorum forumda).
Gitarların fiyatlarında şikayetçi ucuza gitar satmak isteyen arkadaşlar varsa gitarlarınızı alabilirim.Forumda sürekli gitar fiyatlarında şikayetler görüyorum sizinde fiyatlarınızı görmek isterim hepsine alıcıyım mesaj atabilirsiniz.
Hocam arkadaş zaten niyetini önceden belli etmiş. Ben o mesajı ilk gördüğümde "ucuza varsa alayım, çalayım" olarak anlamıştım ama meğersem "ucuza varsa alayım, sonra satayım" kafasıymış.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Bu satıcı daha önce gitarı 300 TL ye letgoda satan satıcı değilse eğer, gerçekten hiç sevmedigim bir al-satci tipi. Beyefendi 1500 TL kar gozetirken zahmet edip yeni bir tel takimi takmak için bile masraf yapmamış ve gitarı olduğu gibi ılana koymuş. Bu ne arkadaş yaa...umarim yıllarca ilanlarda sürünür (ilk kez beddua ediyorum forumda).
hoşgeldiniz ketamin bey evet bunu iş olarak yapıyorum ucuza alıp satıyorum ayıp veya günah olduğunu düşünmüyorum.Forumda ve satış mecralarında aynı ismi kullanıyorum alsatçı olduğumu saklamıyorum.Sattığım ürünlerin hatalarını kusurlarını gizlemiyorum daha önce alışveriş yaptığım kimseden olumsuz geri dönüş almadım.reverbde vs kozmetiği bu seviyede olanları 250 dolara satılırken kore adı bile 1000 liradan başlarken bu gitarı 300 liraya aldığım için 350 ye satmanın doğru olduğunu düşünen arkadaşlar varsa malesef o şekilde çalışmıyorum.Hocam arkadaş zaten niyetini önceden belli etmiş. Ben o mesajı ilk gördüğümde "ucuza varsa alayım, çalayım" olarak anlamıştım ama meğersem "ucuza varsa alayım, sonra satayım" kafasıymış.
Bence gayet makul bir hareket, eleştirme noktasında burada yazılan şeylerin fevri yorumlar olduğunu düşünüyorum. Umarım memnun olacak bir kişiye tez zamanda satılır.hoşgeldiniz ketamin bey evet bunu iş olarak yapıyorum ucuza alıp satıyorum ayıp veya günah olduğunu düşünmüyorum.Forumda ve satış mecralarında aynı ismi kullanıyorum alsatçı olduğumu saklamıyorum.Sattığım ürünlerin hatalarını kusurlarını gizlemiyorum daha önce alışveriş yaptığım kimseden olumsuz geri dönüş almadım.reverbde vs kozmetiği bu seviyede olanları 250 dolara satılırken kore adı bile 1000 liradan başlarken bu gitarı 300 liraya aldığım için 350 ye satmanın doğru olduğunu düşünen arkadaşlar varsa malesef o şekilde çalışmıyorum.