Konu hakkında
@Fatihsonk ile Whatsapp üzerinden yaptığımız konuşma üzerine bilgilendirme yapma ihtiyacı yapma hissettim.
Okumak istemeyene kısa özet:Gitar gerçek-Eski sahibiyim-Bu fiyata eşi bulunmaz-Ben 7500 e vermiştim ilanı.Ancak sattığım arkadaş tekin biri değil Riske girmeye değer mi orasını ben bilemem.Mümkünse elden gidin deneyip alın.Canavar bir alet.
İsmi geçen arkadaş hakkında daha önceden satmaya çalıştığı Sahte bir Fender Mex gitar üzerinden
@Fatihsonk bilgilendirme yapmış.Aynı zamanda bu satıcı bana konuşma arasında başka bir sg si olduğunu onunda kargo da sapının kırıldığını,Zor toparlandığını söylemişti.Aynı fotoğraflarla o gitar bugün headstock kırığı belirtisi olmadan başka isimli bir hesapla ilanda.Ayrıca arkadaş gitar çalmayı bilmiyor.Kısaca tahminlerim Dolandırıcı-Çalıntı ekipman sattığı yönünde olabilir.Daha önceden kendisinden bir gitar almışım.Sıfır sıkıntısız.0 kutusunda.İşkillendiren konulardan biri de o beni.Kısaca dikkat edin,Gitarın ederi 8000 k civarı Case ile zaten. PRS abi alamaz onun gözü aylarca arayıp 9 k ya bulduğumuz es 339 ı 18 k ya satmakta(bana ne kadar koymuşsa bu konu..)