abi bırak şimdi koca karı muhabbetini, duman tonu alabilirmiyiz o gitar ile?
Çirkin gitarlar diye başlık açın ve gidin orada oynayın. Moda oldu zaten. Aynı gitarı sitesinden link atıp paylaşın hatta anket de düzenleyin bunun sınırı yok gitarla ve firmayla istediğiniz kadar dalga geçin. Fakat bu başlığın amacı farklı. Eleştiriye açık insanlar değilsiniz, eleştiriyorum çünkü yorumlarınızın hiç bir yapıcılığı yok. Anca koca karı muhabbeti laf olsun. Birileri, sizin satmaya çalıştığınız gitar hakkında böyle çirkin alaycı yorumlar yapsa hoşunuza gitmezdi eminim. Herkes akşama kadar, işini gücünü bırakmış üşenmeden sarı site taraması yapıyor. hangi ilanı nasıl trollerim forumda ilgi toplatırım peşinde. İnsanların zevkleri sizin zevkinize uymayabilir, hala bu tartışmayı devam ettiriyor olmanız ancak eleştiriye kapalı yorum altında kalmama çabanızdan kaynaklı. Birde bu forumda körler sağırlar meselesi varr tabi. Yaptığınız yanlış. bakın ben avatarınızdaki gitarlara laf söylüyormuyum. Yada bir başkası?
Çirkin gitarlar diye başlık açın ve gidin orada oynayın. Moda oldu zaten. Aynı gitarı sitesinden link atıp paylaşın hatta anket de düzenleyin bunun sınırı yok gitarla ve firmayla istediğiniz kadar dalga geçin. Fakat bu başlığın amacı farklı. Eleştiriye açık insanlar değilsiniz, eleştiriyorum çünkü yorumlarınızın hiç bir yapıcılığı yok. Anca koca karı muhabbeti laf olsun. Birileri, sizin satmaya çalıştığınız gitar hakkında böyle çirkin alaycı yorumlar yapsa hoşunuza gitmezdi eminim. Herkes akşama kadar, işini gücünü bırakmış üşenmeden sarı site taraması yapıyor. hangi ilanı nasıl trollerim forumda ilgi toplatırım peşinde. İnsanların zevkleri sizin zevkinize uymayabilir, hala bu tartışmayı devam ettiriyor olmanız ancak eleştiriye kapalı yorum altında kalmama çabanızdan kaynaklı. Birde bu forumda körler sağırlar meselesi varr tabi. Yaptığınız yanlış. bakın ben avatarınızdaki gitarlara laf söylüyormuyum. Yada bir başkası?
Hocam yüksek ihtimal alamazsınız 2019 ekimden kalmışAllah'tan insanların cort ve washburn gibi markalara ön yargısı var. Çok iyi fiyatlara çok iyi aletler çıkıyor bu sayede.
Mesela bu bu fiyata bu gitar şaka gibi gitar ihtiyacım olsa hemen alırdım
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Nedense ilanlar çok eski olunca içimde hep "satılmıştır, kaldırmayı unutmuştur" hissi oluyor ha belki de duruyordur bilemem 🙂Yok alma niyetim yok zaten fiyat çok iyi bu aleti denemiştim o yuzden dusunen olur belki diye. Ekimden kalması normal millet yuzune bakmıyordur bu gitarın 🙂
Ben de paylaştım bu ilanı önceki sayfalarda. Bende siyahı vardı aynı modelin, cidden bu fiyatlara güzel bi gitar.Allah'tan insanların cort ve washburn gibi markalara ön yargısı var. Çok iyi fiyatlara çok iyi aletler çıkıyor bu sayede.
Mesela bu fiyata bu gitar şaka gibi, gitar ihtiyacım olsa hemen alırdım
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Sizi etiketlemek geldi içimden bu fiyata, benim gözlerim %50 görmüyor ama inlaylardan prs gibi gözüküyor havada emcüklenmesi lazımBen de paylaştım bu ilanı önceki sayfalarda. Bende siyahı vardı aynı modelin, cidden bu fiyatlara güzel bi gitar.
PRS değil bu. Gövde ve saptan kaybediyor. Ama güzel bir gitar gözüküyor 🙂.Sizi etiketlemek geldi içimden bu fiyata, benim gözlerim %50 görmüyor ama inlaylardan prs gibi gözüküyor havada emcüklenmesi lazım
Bunların normal mağaza fiyatı da buna yakın bildiğin kadarıyla. Geçen aylarda sahibinden'de 700 TLden başlıyordu düz renkli olanları.Sizi etiketlemek geldi içimden bu fiyata, benim gözlerim %50 görmüyor ama inlaylardan prs gibi gözüküyor havada emcüklenmesi lazım
Hocam beni etiketleseydin ya direkt 😀. Ben artık Washburn ile aramı sıcak tutuyorum, Cort'la yine bozuşuğum. Bir ara o da düzelecek.Allah'tan insanların cort ve washburn gibi markalara ön yargısı var. Çok iyi fiyatlara çok iyi aletler çıkıyor bu sayede.
Mesela bu fiyata bu gitar şaka gibi, gitar ihtiyacım olsa hemen alırdım
Prs se ler 2000 küsür değil miydi ya :/Bunların normal mağaza fiyatı da buna yakın bildiğin kadarıyla. Geçen aylarda sahibinden'de 700 TLden başlıyordu düz renkli olanları.
PRS değil o gitar, adı M ile başlayan bir markaydı sanırım. PRS çakmaları ile meşhurdur.Prs se ler 2000 küsür değil miydi ya :/
Özür dilerim herkesten benim gözler pek sağlam değil 🙂PRS değil o gitar, adı M ile başlayan bir markaydı sanırım. PRS çakmaları ile meşhurdur.
Cort'un PRS çakmaları nasıl? Bana işçilik olarak fena değil gibi geldi.PRS değil o gitar, adı M ile başlayan bir markaydı sanırım. PRS çakmaları ile meşhurdur.
M600 ve üstü modeller iyidir. Bazen Kore üretimleri düşüyor piyasaya, sağlam gitarlardır. Yalnız buna çakma dememek lazım. "Benzer" kasa tipi ama firmanın kendi çizgilerini görebiliyorsun. Olaya böyle yaklaşırsak ESP Eclipse de Gibson LP çakması oluyor. 🙂Cort'un PRS çakmaları nasıl? Bana işçilik olarak fena değil gibi geldi.