Fender Telecaster Modern Player - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 910589654
Eğer orijinalse gerçekten çok ucuz
Orjinal gibi gözüküyor, evime 20 dakika uzaklıkta. Keşke strat olsaydı :/Fender Telecaster Modern Player - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 910589654
Hocam bu zamanda bu fiyata fender gitar bulmuşsunuz stratını mı arıyorsunuz.Orjinal gibi gözüküyor, evime 20 dakika uzaklıkta. Keşke strat olsaydı :/
Telem var zaten aslında 2. bir tele de yapmak güzel olabilir ama en azından gerçekten kullanacak birine gitmesini tercih ederim.Hocam bu zamanda bu fiyata fender gitar bulmuşsunuz stratını mı arıyorsunuz.
Aman aman. Birazdan yamyam arkadaşlar alıp 5 e koyarlar. 1 hafta sonra atarız abartı ilanlara. Rez alınFender Telecaster Modern Player - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 910589654
harbiden çok acı bir durum. aynı gitar mı bilmiyorum ama aynı modelin iki veyahut üç sene önce 1350 liradan uzun süre ilanda kalıp satılamadığını biliyorum. aradan çok zaman geçmiş tadında verilecek cevaplara karşın günümüzdeki fiyatların ne kadar saçma bir boyutta olduğunu daha güzel bir şekilde anlamak isteyenler o zamanın ve şimdinin dolar kurları arasındaki marjı ve gitarın fiyatını karşılaştırabilir...Fender Telecaster Modern Player - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 910589654
Selamlar, valla ne yalan söyleyeyim, bu ilandaki hoparlörü ben aldım. Zaten takip ediyordum, sizin mesajı görünce hiç düşünmedim aldım. Bir de bir köşeye attığım suntadan kabin yaptım biraz amatörce. (bendeki amfideki hoparlör 10 " olduğu için) Gerçekten dediğiniz gibi şahane bir "upgrade" oldu, amfi ucuz olmasa da içindeki isimsiz hoparlör ile bu kadar fark edeceğini bilseydim, çok daha önceden bir benzerini , en azından 10" olanını alır değiştirirdim.Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Ucuz amfilere şahane upgrade itemi.
yalan söyleme. o kadar kelepir olsa sen alıp ilan açardın çoktan.IBANEZ JS2400 - FİYAT BİR HAFTA GEÇERLİİlan No: 911940044
IBANEZ JS2400 - FİYAT BİR HAFTA GEÇERLİ - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 911940044
Ufak kozmetik kusurları olsada fiyat çok iyi bence.
Haklısın o kadarda değil.yalan söyleme. o kadar kelepir olsa sen alıp ilan açardın çoktan.
Cuk.yalan söyleme. o kadar kelepir olsa sen alıp ilan açardın çoktan.
Zamanında buralarda da vardı..Teknik ressamlar ile derdi olan var mı?