Sökebildiğin her jelatini sökeceksin 😀 Gitarın jelatine ihtiyacı yok.Evet onu bende anlamadım jelatin var üzerinde ama jelatini sökecek bir uç falan göremedim. Yani sökülmesi gerekiyor mu onu da bilmiyorum açıkçası. Şu şekilde daha net görünür.
Çok teşekkür ederim🤘 tabii paylaşayım hemen. Gitar duruş olarak çok hoşuma gitti 30'umdan sonra bir gitara aşık olacağımı düşünmezdim hiç🙂
Bende sökmeyi istiyorum ama sökmelik bir başucu falan hiç bir şey yok tamamen sıkı bir şekilde sarılı halde manyetiğe. Sadece o görünen yerden bıçak ya da falçata gibi bir şey ile yırtıp sökülebilir gibi duruyor. Onu ise yapmayı istemedim açıkçası manyetiklere bir zarar verebilirim belki diye.Sökebildiğin her jelatini sökeceksin 😀 Gitarın jelatine ihtiyacı yok.
Kesinlikle katılıyorum. Bu yaşa kadar neden bulaşmamışım hala onu sorguluyorum 🙂Bizdeki aşklar bitmez hocam, 35-40-50-60-70 gider böyle 🙂
Bende sökmeyi istiyorum ama sökmelik bir başucu falan hiç bir şey yok tamamen sıkı bir şekilde sarılı halde manyetiğe. Sadece o görünen yerden bıçak ya da falçata gibi bir şey ile yırtıp sökülebilir gibi duruyor. Onu ise yapmayı istemedim açıkçası manyetiklere bir zarar verebilirim belki diye.
Kesinlikle katılıyorum. Bu yaşa kadar neden bulaşmamışım hala onu sorguluyorum 🙂
Evet şimdi bende göz attım durum aynı. Konuda da söylendiği gibi çizilme gibi durumlara karşı korumak için konulmuş gibi duruyor. Bende gözüken o lekelerde jelatinin üstünde olan lekeler olabilir. Sizin dediğiniz şekilde çıkarmış sanırım o kişi de. Bende telleri değiştirirken çıkarırım jelatini teşekkürler bilgilendirme için.Log in - The ESP Guitar Company
One of the world's leading manufacturers of high quality guitars and basses.www.espguitars.com
Sanırım buradaki gibi bir durum var. Tel değiştireceğiniz zaman manyetikleri de biraz dışarı alıp çıkartalabilirsiniz gibi duruyor. İsterseniz tabi.
Kelepir değil,hatta sx gibi bir markada gövde boyasıyla oynanması zaten düşük olan piyasa değerini daha da düşürtür
Sizce ne dersiniz? SX Ash sadece 1500 ikinci elde, boyanmış ve işlenmiş olanı bu fiyata değer mi?
Fiyat bence normal gibi. Biri alıp güzelce bakımdan geçirse 3000 3500 verilebilir.Fiyat gerçekten çok uygun.Hasarlı olsaydı bile (ki olmadığını yazmış) fiyat yine uygun olurdu.Yarına ilan kapanmış olur diye düşünüyorum.4000-5000 tl civarında tekrar ilana düşecektir diye öngörüyorum
ÇOK ÇOK NADİR GİTAR - IBANEZ CIMAR STAR İlan No: 928789389
ÇOK ÇOK NADİR GİTAR - IBANEZ CIMAR STAR - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 928789389
hocam merhaba. size ulaşmaya çalışıyorum bir gitar hakkındda soru sormam gerekiyor. konuşma başlatabilir misiniz rica etsem?evet, malesef videoyu izledim, adeta bir curcuna idi. 😀 DigiTech RP70le falan çaldılar galiba.
seri numarasını girince ebony strat çıkıyor. pembe beklerken kara muhabbeti.Orijinal ise beleş.2009 Fender Corona Made - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 933307764
2009 Fender Corona Made - İkinci El Fender marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hiç bakmadım bile görünce direkt attım haklısınız bakınca öyle çıkıyor.seri numarasını girince ebony strat çıkıyor. pembe beklerken kara muhabbeti.
sapı bile orijinal değil kısaca
Gitarın sapı bana oldukça Orjinal gözüktü,Çıkma sap olduğunu düşünüyorum.size sahte olduğunu düşündüren nedir ?seri numarasını girince ebony strat çıkıyor. pembe beklerken kara muhabbeti.
sapı bile orijinal değil kısaca
Günlerdir ilanda bu gitar aynı fiyattan.Kimse almadı da vallahi.ihtiyacı olan birine gider umarım. Gözlerden kaçmış al satçılarınElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Izmir'de bu renkte sapi kırılmış ve tamir olmuş bir gitar vardi. Bence sapin headstock birlesiminin fotosuna göre bu aynı gitarlar veya başka bir kafa kirikli gitar. Orada islem var gibi.Günlerdir ilanda bu gitar aynı fiyattan.Kimse almadı da vallahi.ihtiyacı olan birine gider umarım. Gözlerden kaçmış al satçıların
Galiba bi kaç gün önce 2000 TLydi. Bende aynı renk olanı var, yoksa kaçırmazdım. Bi kaç küçük ihtiyacı var, sonra ömürlük gitar olur.Günlerdir ilanda bu gitar aynı fiyattan.Kimse almadı da vallahi.ihtiyacı olan birine gider umarım. Gözlerden kaçmış al satçıların