Hakaret/Küfür/Tehdit/Saldırganlık/Küçümseme/Rencide edici ifade
Vay arkadaş, ben böyle rahatça yalan söyleyen biri daha görmedim. O gitarın ilanında çatlakla ilgili ne bir foto ne de bir açıklama olmadığını şu forumdan kaç kişi görmüştür ama gayet rahat yalan söyleniyor.
Benim aynı anda birden fazla hesabım hiç olmadı. Yine paranoyaya girmişsin belli, herkesi ben sanıyorsun. Eski hesabım Bandidas banlandı, sonra bu hesabı açtım. Ha sen şimdi banlanma mevzusuna geçenlerde laf yaptığın gibi yine yaparsın. Senin sitede arkan olduğu belli. Burada milletin çatır çutur banlandığı şeylerin kaç katını yaptın, şikayet de ettim ama olan bir şey yok. Zamanında gitarpedaldan güzel şutlamışlardı seni Custom Shop ürünü olmayan gitarı inatla Custom Shop yapmaya çalıştığın için.
Konuşmanın ne zaman olduğunun önemi de yok, sahibinden üzerinden de olabilir wp de olabilir ama önemi yok çünkü sana göre ilanda o çatlak belirtilmiş.
Daha önce de dediğim gibi nasıl bir tip olduğunu bildiğim için artık ilanlarına ve sana yanaşmıyordum ama bu konuda sütten çıkmış ak kaşık gibi bana laf attığın için yine muhatap olmak zorunda kaldım. Sevmediğim şeylerden biri başlıkları alakasız şeylerle kirletmek, o yüzden herkesten kendi adıma özür dilerim.
Üstte de dediğim gibi böyle rahatça yalan söyleyen bir kişiyle daha fazla şey konuşmaya gerek olmadığından benim için konu kapanmıştır. Ah keşke o ilanın ekran görüntüsü olsaydı. Neyse varsa o ilanı hatırlayıp bu yazıyı sonuna kadar okuyan birileri konuyu kirletmeden mesajı beğenebilir.
Gitar pedal dediğin siteye hiç bir zaman üyeliğim olmamıştır. Forumlarda ilan vermiyorum ben. Evet sizin gibi ahlaksız iftiracı yalan düzenbaz hikayeler yazan çizen adamlar yüzünden. Hala uydurma şeyler anlatıyorsun. Tuzla’ya seni davet ediyorum. Gel güzel güzel oturup tanışalım, eminim benden özürdileyeceksin hep küfürbaz @fjc ahlaksızın karalamalarıyla ön yargılı yaklaşıyorsun. Benim senin kadar boş vaktim olsa sattığın mallara gizli müşteri olarak gelirdim seninle tanışmaya. gel bak davet ediyorum. Haa gelmem diyorsanda buna şaşırmam sıkışınca kaçan birisisin zaten.
konuşmanın ne zaman olduğunun önemi var. Çünkü uydurduğun ithamı ispatlamakla mükellefsin. Aksi halde iftiran yüzünden başın belaya girebilir. İspatlayamıyorsan da yazmıxaksın arkadaş. Bulunmucaksın iftira da, haddini bileceksin.