@invoker ucuz alinca bu sefer deger verilmiyor bosver. simdi cok para verdim, hakkini iyice vermem lazim diye daha cok calarsin 😉
Hiç başına geldi mi böyle bir şey? 🙂
@invoker ucuz alinca bu sefer deger verilmiyor bosver. simdi cok para verdim, hakkini iyice vermem lazim diye daha cok calarsin 😉
ben hep az para verdim :🙂))Hiç başına geldi mi böyle bir şey? 🙂
Bu daha çok spor salonu gibi yerlerde para verdik madem gidelim de boşuna gitmesin paramız şeklinde oluyor 🙂Hiç başına geldi mi böyle bir şey? 🙂
Kelepir mi şimdi bunlar?Ben de antonio sanchez perdesiz gitar, kremona rosa blanca ve el yapımı ney satıyorum
Satılık olduğu şehre bakınca kendi payını da istemiş olabilir.Kelepir mi şimdi bunlar?
Fiyat çok iyiymiş, amfi yatırımı düşünsem kesin alırdım 🙂
Forumun alım-satım bölümünde ilanların "güncel" durumunun nasıl gösterildiğini anlamadım, güncel yazıyorum ilan hala çok arkalarda, sayfada gözükmüyor, yani ilanı göstermeye çalıştım kelepir olduğundan değilKelepir mi şimdi bunlar?
Yanlış başlığa yazmışsınız, burada güncel ilanlar değil de kelepir ilanlar paylaşılıyor. Alım satım bölümünde ilanınız zaten duruyorsa güncel demek oluyor, satılınca başlık kapanabilir, silinebilir, satılmıştır, gibi ibareler koyuyor genelde insanlar.Forumun alım-satım bölümünde ilanların "güncel" durumunun nasıl gösterildiğini anlamadım, güncel yazıyorum ilan hala çok arkalarda, sayfada gözükmüyor, yani ilanı göstermeye çalıştım kelepir olduğundan değil