Onu tam bilmiyorum ama Amerikan değil, muhtemelen japon olabilir.Sapta tamir mi var nature iz mi
Onu tam bilmiyorum ama Amerikan değil, muhtemelen japon olabilir.Sapta tamir mi var nature iz mi
Okumamıştım direkt fotolara baktım.Açıklamada yazıyor, tamir var;
The price on low side because this guitar took a fall and has had a neck repair. Neck is set and stronger than ever. Frets have been leveled and this plays perfectly.
Neyse satılmış gitar 😊Okumamıştım direkt fotolara baktım.
sap kırığı olunca ben soğuyorum hocam çok tatlı bi charvel vardı çok gidip geldim alsam mı almasam mı diye sapta direkt kırık olunca uzak durmak en iyisi.Neyse satılmış gitar 😊
Bu arada sahibindenki gitarın değil, reverbten muadil olarak paylaştığım gitarın sapı işlemliydi 😊sap kırığı olunca ben soğuyorum hocam çok tatlı bi charvel vardı çok gidip geldim alsam mı almasam mı diye sapta direkt kırık olunca uzak durmak en iyisi.
Artık bi önemi kalmadı sahibinden üzerindeki de satılmış ...Bu arada sahibindenki gitarın değil, reverbten muadil olarak paylaştığım gitarın sapı işlemliydi 😊
evet evet anladım onu da ordaki de 700 dolardı ucuzduBu arada sahibindenki gitarın değil, reverbten muadil olarak paylaştığım gitarın sapı işlemliydi 😊
seni gitarını ve amfini göster başlığına alalım hocam 🥸 hatta alternatif olarak telefonunu göster başlığı da açılabilir ✍🏿 parası olan basıp geçiyor açıkçası.
Yanlış bilmiyorsam birkaç gün once 90.000 civari bir fiyati vardı (cok ilana baktim bu ara karistirdiysam affola). Bir de bu alet Şubat - Mart arasi 55.000-60.000 gibi bir rakama el değiştirmişti. Satılık iki gitarim var satilsalar direk alırdım.
çok isteniyorsa borç-harç bile alınır bu ya. bu fiyata çok zor başka zaman ama niye gitmiyor anlamış değilim.Yanlış bilmiyorsam birkaç gün once 90.000 civari bir fiyati vardı (cok ilana baktim bu ara karistirdiysam affola). Bir de bu alet Şubat - Mart arasi 55.000-60.000 gibi bir rakama el değiştirmişti. Satılık iki gitarim var satilsalar direk alırdım.
çok isteniyorsa borç-harç bile alınır bu ya. bu fiyata çok zor başka zaman ama niye gitmiyor anlamış değilim.
bak hele aşerirsen yapıştırırsın belki @LuciferioN
işçilik temiz duruyor lakin.Çok kurcalanmış sağı solu.