sıfırı 7.200 do re müzikte temiz gibi duruyor
Bu biraz instagram'daki Türkiye'den bir fotoğraf gösterip Maldivlerde olsa beğenirdiniz görselleri gibi... Marshall veye Fender olsa satılırdı durumu sanırım. Memleketim insanında marka takıntısı var. Daha önce de bir yoruma yazmıştım sadece servisi geniş ikinci eli rahat gider diye volkswagen toyota almak ama Volvo'nun yüzüne bakmamak gibi geliyor bana.Bu amfi neden satilmiyo
tek falsosu floyd special olması ve tuşe ağacı. ama bence bu fiyata alınır.Bu iyimidir emg 81 85 var ustunde
Bu iyimidir emg 81 85 var ustunde
Frs olunca ne oluyor kitek falsosu floyd special olması ve tuşe ağacı. ama bence bu fiyata alınır.
Frs olunca ne oluyor ki
Tamamdir hocam teşekkür ederim yorumunuz için zaten o kadar tremolo abuse yapmam ben beni bozmaz buGitar çalarken köprüyle dimebag darrell gibi oynuyorsan harbiye açık hava sahnesinde çalarken akord stabilitesi çok iyi olmaz demek istiyor. Bu iki durum senin için geçerli değilse kafaya takma. @demonizer hoca geldi aklıma harbiye deyince, selam olsun.
ykİlan sizin mi?
Oooooo eskilerden kim kaldı azizim kimleri görüyorumBu fiyata KM-6 muhtemelen bir daha bulunmaz. (Kendi ilanım)
Ben normalde 10-46 kullanıyorum, trash çalıyorum da bu set bozar mı sizce?Amazonda ernie ball 09-42 6 lı set 1108 lira çok iyi fiyat. Satıcı da amazon.
Ernie Ball Super Slinky Nickel Wound Electric Guitar Strings 6 Pack - 9-42 Gauge : Amazon.com.tr
Ernie Ball Super Slinky Nickel Wound Electric Guitar Strings 6 Pack - 9-42 Gauge : Amazon.com.tramzn.eu
BozarBen normalde 10-46 kullanıyorum, trash çalıyorum da bu set bozar mı sizce?
nasu böyle olmuş bu normalde 3lüsü bu fiyat. dümene gelmeyelim.Amazonda ernie ball 09-42 6 lı set 1108 lira çok iyi fiyat. Satıcı da amazon.
Ernie Ball Super Slinky Nickel Wound Electric Guitar Strings 6 Pack - 9-42 Gauge : Amazon.com.tr
Ernie Ball Super Slinky Nickel Wound Electric Guitar Strings 6 Pack - 9-42 Gauge : Amazon.com.tramzn.eu
Ne zamandır ben de bakıyordum yüksek çıkıyordu şimdi böyle çıktı arada yapıyor amazon böyle. Satıcı da amazon olunca aldım. Yoksa sahte ihtimali yüksek olurdu.nasu böyle olmuş bu normalde 3lüsü bu fiyat. dümene gelmeyelim.