Kelepir İlanlar

1768746966349.webp

Ben de gördüm almak için yazdım ama hem case yok hem de param güvende ile satmıyo case önemsiz gibi görünüyo ama ibanez caselerini de 8-9k civarına satıyolar.Durumuna göre alınır.
Case olmadığı için uyguna geliyor olabilir evet. Öte yandan case başa bela ev kullanıcısı için. Bende vardı case'li bir gitar, evde temizlik vs. yaparken hep zorluk oluyordu. Oraya buraya taşınmayacaksa çok gerekli değil hard case ki stüdyoya giderken de bir kere götüreyim dedim eşek ölüsü gibiydi. Normal kılıf almıştım onunla taşıyordum hafif olsun diye. Sattım kurtuldum gitarı hard case ile beraber 🙂 Yani ben tercih etmem hard case, hard case'siz olsun daha ucuz olsun benim için daha iyi 🙂

Bu param güvendeciler çok arttı. Suistimal ediliyor o yüzden. Tamam sizin paranız güvende oluyor da satanın malı güvende olmuyor. Ayrıca bir selam, merhaba bile yazmadan param güvende isteği gönderen değişik arkadaşlar var sanki amazondan trendyoldan alıyorlar. İsteğe cevap vermiyorsun sonra aramıyor bile param güvende gönderdim falan diye. Yahu bi iletişime geç ara kendini tanıt konuşalım bakalım sen param güvende ile satış yapılabilecek güveni veriyor musun 🙂

Özellikle elektronik satışında param güvende işinden uzak durmak lazım. Bir arkadaşımın satışında bozuk cihazını değiştirdi resmen adam bu çalışmıyor iade ediyorum diyerek. Kime anlatacaksın derdini benzer bir durum olursa.

Geri