Kelepir İlanlar

Yenileri dediğiniz ile aralarında 30 yıl var 🙂 gitarın orjinal olup olmadığı da cabası. 95 üretim diyor. Headstockta tam belli olmasada 7 ile başlıyor gibi buda 97 yapar. Birçok yeni playerlar 30 bandında.
Almak isteyen haliyle seri noyu açık göründüğü bir resmi ister ve oradan kontrolünü yapar. onun dışında gidip elden almak en sağlıklısı tabi. Diğer yandan 30 bandında olan fender gitarlar standart. bu gitar solak ve solak fender tele ve stratlar şuan 56600 TL den satılıyor. Bir de gitarın satıcısı ben değilim, ama bu gitar tele olsa talip olurdum.

Amazon.com.tr HeadRush FRFR-GO 6250tl. Denemek istediğim bir üründü. Piyasanın oldukça altında gözüküyor.
Yarı fiyatına satılıyor aslında mükemmel indirim. Ürün nasıl peki açıkçası amfiye ihtiyacım yok ama seyehat sokak amfisi gibi taşınabilir olarak güzel gözüküyor. Açıkçası harici müzik dinlemek için taşınabilir bluetoothlu bir şey almayı düşünüyordum bu paylaştığınızı alsam iki konuda da işimi görürü mü acaba ?

Yarı fiyatına satılıyor aslında mükemmel indirim. Ürün nasıl peki açıkçası amfiye ihtiyacım yok ama seyehat sokak amfisi gibi taşınabilir olarak güzel gözüküyor. Açıkçası harici müzik dinlemek için taşınabilir bluetoothlu bir şey almayı düşünüyordum bu paylaştığınızı alsam iki konuda da işimi görürü mü acaba ?
Amfi değil bu. Referans monitörü. Müzik dinlerken tat verir mi bilemiyorum. Daha çok prosesörden veya pc pluginlerden gelen sese eq vermeden duyurmak için işe yarar.

Amfi değil bu. Referans monitörü. Müzik dinlerken tat verir mi bilemiyorum. Daha çok prosesörden veya pc pluginlerden gelen sese eq vermeden duyurmak için işe yarar.
Ben üzerindeki eq görünce amfi olarak düşündüm teşekkür ederim. Referans monitör olarak tavsiye eder misiniz peki ? Ref monitörüm yok ilerleyen zamanda almayı düşünüyordum ama şuan fiyatı da güzel gözüküyor kaçırma kesinlikle al diyebileceğiniz bir ürün mü ?

Ben üzerindeki eq görünce amfi olarak düşündüm teşekkür ederim. Referans monitör olarak tavsiye eder misiniz peki ? Ref monitörüm yok ilerleyen zamanda almayı düşünüyordum ama şuan fiyatı da güzel gözüküyor kaçırma kesinlikle al diyebileceğiniz bir ürün mü ?
Kullanmadım yalan olmasın. Ama iddiaları frfr kabini olduğu için bence denenebilir. Zaten biraz daha büyük abisi de var o daha pahalı. Türkiyede olan 2-3 frfr markasından birisi. Ara sıra takip ediyorum. Pek incelemesini bulamadım maalesef.

Amacınız eğer gitar çalarken prosesör seni birebir almaksa uygun ürün. Ama genel olarak mix kayıt işleri için ref monitörü arıyorsanız iş görür fakat amaca doğrudan hizmet etmeyebilir.

Fiyatı çok uygun, satıcı amazon olarak görünüyor güvenilir. Alıp beğenmeseniz bile koşulsuz çok uzun geri iade süresi var.

Geri