Kelepir İlanlar

Bu serinin olayı nedir? Geçenlerde de aynı model baya ucuz bir Gibson vardı. Belki de aynı gitardır.
Standard T hikayesi ilginçtir. Gibson 2015 yılında çıkardığı modellerle (sözde) modern özelliklere sahip rezalet gitarlar üretmişti ve satışları fena düştü. Sonra bu T modellerini çıkardılar, kendilerince geleneksel özelliklere bir dönüş yaptılar yani. Klasik ağaç türleri, iyi elektronik kullanıldı ve en önemlisi otomatik akort cihazı kalktı. Ama bu T modellerinde de kalite kontrol problemi oldu maalesef. Finish hataları, el kesen perde uçları, yamuk bindingler, vs vs. Bu sebeple diğer modellere göre daha ucuzdur ikinci el piyasasında. Bunlarda 3-4 tane deneme fırsatım oldu, açık söyleyeyim kesinlikle fiyatını hak etmeyen gitarlar, en azından benim denediklerim böyleydi. Alınır mı, alınır. Ama üzerinde bayağı çalışıp adam edilmesi gerekir.

Bu serinin olayı nedir? Geçenlerde de aynı model baya ucuz bir Gibson vardı. Belki de aynı gitardır.
2016 yılından studio T modeli bende var, bir olayı yok. Çıktığı sene sıfır 2800 liraya aldım. Mikse çok rahat girer, sapına alışırsan etli klavye ararsın. Genel işçilik konusunda bir sıkıntı hiç yaşamadım. Elektronik devresi PCB . Birde bunların T den ziyade HP modeli olmalı o bir tık daha caf caflı diye hatırlıyorum.

Geri