Haklı olabilirsin gözüme ucuz göründü belki de 2550 lere 40 50 ler istenince.Olması gereken fiyat bence daha ziyade zayen
Haklı olabilirsin gözüme ucuz göründü belki de 2550 lere 40 50 ler istenince.Olması gereken fiyat bence daha ziyade zayen
Hangi modeldi bu amfi?
sabahın ilk ışıklarıyla gören alır
Mk1 gibi duruyorHangi modeldi bu amfi?
Teşekkür ederim. Görüştüm, sabahın İlk ışıklarına kalmamış. Biri geceden yazmış. Gitti amfi. Ben de ilk kez güzel bir fender lambalı amfim olabilir diye heves etmiştim. 🙂Mk1 gibi duruyor
neydi bu
sabahın ilk ışıklarıyla gören alır
İnternette kore 80'lerin 2. yarısı üretim oldukları yazıyor. ''Hohner arbor series'' olarak aratabilirsiniz. Fiyatı yine de oldukça uygunAlman hohner markası muhtemelen lawsuit dönemi yani 80'ler japonya yapımı. Vintage gitarlara ilgi duyanlar kaçırmasın bedava.
mk1 blues junior 9.5kneydi bu
O neymiş öyle yav 😱blues junior 9k civarındaydı
😱mk1 blues junior 9.5k
Hohner bildiğim kadarı ile japon değil alman markası ve bence hiçbir alman markası ta japonyada üretim yaptırmaz.Alman hohner markası muhtemelen lawsuit dönemi yani 80'ler japonya yapımı. Vintage gitarlara ilgi duyanlar kaçırmasın bedava.
80 başlarında yaptırıyor ama 85 gibi koreye gidiyor. İlandaki kore.Hohner bildiğim kadarı ile japon değil alman markası ve bence hiçbir alman markası ta japonyada üretim yaptırmaz.
Buna bile 30 teklif etmişler şu ölücüleri öldürün