E
e-baris
2002 yılında TMC Film’den gelen bir diziye jenerik ve müzik yapma teklifi müzikal yaşamında yeni bir kapı açtı. “Zerda” nın jeneriği ve müzikleri geniş kitlelerin ilgisini çekmeyi başardı. Milyonlarca izleyici her hafta dizide olacakların yanı sıra müzikleri, yeni melodileri merakla beklediler. 2003 yılı baharında dizinin müziklerinden oluşan “Zerda” albümü müzik marketlerdeki yerini alarak başarılı bir satış grafiği yakaladı. “Zerda’nın başarısını bir başka dizi, “Bir İstanbul Masalı” takip etti. 2003 Eylül ayında yeni albümü “KAYIP ŞEHiR” için stüdyo çalışmalarına başladı.
Albümde yer alan “Senden Başka”, “Tek Hatıra”, “Razıysan Gel”, “Yalan” ve “Ayşe” adlı şarkılara video klip çekildi.
Buarada izleyenleri ekranları başına kilitleyen “Aliye” dizisinin müziklerine de imzasını atan Kıraç, “Aliye/Soundtrack” le bir kez daha sevenlerinin gönlünde taht kurdu.
Ben halen dinledikcede zevk alırım 🙂 rock da süper bir yerlere taşıdına inanıyorum
Albümde yer alan “Senden Başka”, “Tek Hatıra”, “Razıysan Gel”, “Yalan” ve “Ayşe” adlı şarkılara video klip çekildi.
Buarada izleyenleri ekranları başına kilitleyen “Aliye” dizisinin müziklerine de imzasını atan Kıraç, “Aliye/Soundtrack” le bir kez daha sevenlerinin gönlünde taht kurdu.
Ben halen dinledikcede zevk alırım 🙂 rock da süper bir yerlere taşıdına inanıyorum