Hi-Hat demiş ki:ben bu adamı bir türlü sevemedim...parçalarını sadece davul iyi olduğu için dinliyorum kimin çaldığını ya da yazdığını bilmiyorum ama davul çok coşkulu özellikle son klip parçasında ride la çalınan bölümler çok hoşuma gidiyor onun dışında vokal olarak beğenmiyorum kendisini... bir kaç parçasını dinledikten sonra başım ağrımaya başlıyor 🙂
scrotestical demiş ki:ya arkadaşlar yapmayın etmeyin herkes türkü coverlarken iyi de kıraç yapınca mı adam suçlu oluyo? mesela pentagramın anatolia albümünün çıkış parçası uzun ince bir yoldayım adlı türkünün coverlanıp ''gündüz gece'' yapılmış haliydi...konserlerinde gündüz geceyi çalınca yuhalıyo musunuz adamları? türkü çalmayın diyo musunuz? o zaman kıraç hakkında yapılan bu yorumlar bana saçma geliyo...
saygılar...
Hi-Hat demiş ki:ben bu adamı bir türlü sevemedim...parçalarını sadece davul iyi olduğu için dinliyorum kimin çaldığını ya da yazdığını bilmiyorum ama davul çok coşkulu özellikle son klip parçasında ride la çalınan bölümler çok hoşuma gidiyor onun dışında vokal olarak beğenmiyorum kendisini... bir kaç parçasını dinledikten sonra başım ağrımaya başlıyor 🙂