Kıraç'ı severim adam gibi adam hepsinden önce.son klibi ve son albümüde iyi bence.yalnız yeni klibin sonu komiğime gitti öyle 'bırak abi takma kafana' der gibi. 🙂
O şarkının bestecisi Yuhu'dan Namık, Kıraç beyefendi değil.....deprembaba demiş ki:En son şarkısı var bu adamın klibi gösteriliyor adını hatırlamıyorum şarkının sözlerinde senden başka bana canım diyemmi var diyodu.İşte bu şarkı dehşet bir şarkı adam atonel akorlarla tonel bir şarkı yapmış.Atonel şarkılar genelde duygu yönünden biraz yetersizdir yani insan içine tam olarak işlemez tam olarak şarkı bir şey anlatmaz sadece kurgusu ve akorların uyumsuzlugu göze çarpar ama kıraçın şarkısı tam atonel ama şarkı kulaga duyglu ve tonel geliyor.
Helal olsun adama yigidi öldür ama hakkını yeme demişler.İster deli olsun ister mal olsun ben bu adamın hakkını veriyorum...
Night_Mare demiş ki:Müzik de kültürü yansıtır
ve Kültürde çeşitlilik içerir..ban kızmanızı istemiyorum herkesin tazına görüşüne saygı duyuyorum.Kıraç tabi turk rock ın beyenilen ismi .Fakat biraz titrek sesli degilmi işte bu hoşuma gitmiyor ....