Esp nin tasarimini direk alip uygulamalari mumkun degil, patenti olan bir tasarim sonucta esp'ninki de. Kalinlastirinca mukavemeti kesinlikle artar ya da profili degistirmek gerekli. Kalinlastirmak kullanicilarin kafasinda reissue algisini altust edebilecegi gibi sap profilini degistirmek zaten modeli de yansitmaz.şu şekilde
Headstock'ta hafif çizikler vardı. Ben gitarı 3000 euro'ya aldım ve hiç kimse bana B-Stock olduğunu söylemedi.Size satılan bariz bir şekilde b stock olarak satılması gereken bir gitar.Amerika da ve avrupada bu şekilde satılıyor.Zaten çok ciddi indirimlerle sattılar bu gitarları.
Sapta da buradaki gibi çatlaklar var mıydı aldığınızda?
Headstock'ta hafif çizikler vardı. Ben gitarı 3000 euro'ya aldım ve hiç kimse bana B-Stock olduğunu söylemedi.
Çok teşekkürler.Özel mesajdan da konuştuk sapta çizgiler varsa faturanızı da alın direkt iade ya da değişim isteyin kesinlikle tamir kabul etmeyin.Tüketici haklarını bildiğinizi söyleyin ,hakkınızı savunamayacığınızı düşünüyorsanız hakkınızı savunabilecek bir yakınınız ile gidiniz.Olmadı direkt kaymakamlığa valiliğe tüketici haklarına gidin o gitar değişir kesinlikle.
Hocam gitarı hiç ellemedim ama ne yapsam ne etsem gitarın faturası yok hatta fatura vermemiş bile olabilirler. Gitarın seri numarasından kayıtlarda bulunabilir mi gitar.Özel mesajdan da konuştuk sapta çizgiler varsa faturanızı da alın direkt iade ya da değişim isteyin kesinlikle tamir kabul etmeyin.Tüketici haklarını bildiğinizi söyleyin ,hakkınızı savunamayacığınızı düşünüyorsanız hakkınızı savunabilecek bir yakınınız ile gidiniz.Değişim ya da iade yapmazlarsa direkt kaymakamlığa valiliğe tüketici haklarına gidin o gitar değişir kesinlikle.
Gitara herhangi bir müdahalede bulundurtmayın kimseye !a
Tamamdır çok teşekkür ederim gitarı hiç düşürmedim veya vurmadım zaten.Bu arada durumu kullanıcı hatasına bağlamaya çalışacaklarından gitarını iyice koru .Düştüğünde sadece sap çatlamaz ya da kırılmaz bir yerlerde de çarpma nedeniyle ezik göçük benzeri birşey olur ,eğer böyle bir durum yoksa ki biz yok farz ediyoruz bunu tüketici mahkemesinde belirtirsin .Kolay gelsin ..
B Stock aldığımı bilmiyordum. Sıkıntı bilmememde zatenHem bu baslik hem de Do-Re B Stock rezaleti basligi pek olmamis. Zaten fazlaca indirimle B Stock aldiginizi biliyordunuz. Burada cevap ararken magazayi karalayici bir ithamda bulunmadan once sakinliginizi koruyup dogrudan iletisime gecin. Yoksa burada yazilanlar sadece burada kalacak. Yasam size bu konuda garantor olduysa tatli dille Yasam ile cozum bulmaya calisin. Baktiniz ki olmuyor hakem heyetine gidebilirsiniz. Ayrica 10'luk teller gitara bu denli zarar vermez. 9'luk kullanmaya kalkmayin. Gevsek don lastigi gibi kalir.
Gitarin B Stock da olmayabilir. En basinda gitarin kusurunu gormediysen ve alan-satan memnunsa B Stock bu diye degerlendirmeye dogrudan alamazsiniz. Do-Re bu konudan size dogrudan dava acma hakkina sahip. Tamir olursa bir daha ayni yerden kirilmaz. Rivayete gore pesinen kirdirip, tamir ettirip bilerek oyle kullanan gitaristler de var. Once sakin olun. Baska cikariniz yok maalesef.B Stock aldığımı bilmiyordum. Sıkıntı bilmememde zaten