E EdipGitar 7 Ağustos 2023 #1 Antalya'da tercihen Konyaaltı civarlarında sahne alan arkadaşlara katılmak istiyorum. Solo gitaristim. Doğaçlama çalabiliyorum. 24 yaşındayım.
Antalya'da tercihen Konyaaltı civarlarında sahne alan arkadaşlara katılmak istiyorum. Solo gitaristim. Doğaçlama çalabiliyorum. 24 yaşındayım.
H harley benton 13 Ağustos 2023 #2 EdipGitar demiş ki: Antalya'da tercihen Konyaaltı civarlarında sahne alan arkadaşlara katılmak istiyorum. Solo gitaristim. Doğaçlama çalabiliyorum. 24 yaşındayım. Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar.Meltem Mahallesi'nde oturuyorum,elektro gitar çalıyorum.Uyum sağlayabilirsek birşeyler yapmak isterim
EdipGitar demiş ki: Antalya'da tercihen Konyaaltı civarlarında sahne alan arkadaşlara katılmak istiyorum. Solo gitaristim. Doğaçlama çalabiliyorum. 24 yaşındayım. Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar.Meltem Mahallesi'nde oturuyorum,elektro gitar çalıyorum.Uyum sağlayabilirsek birşeyler yapmak isterim
Destina 29 Ağustos 2023 #3 harley benton demiş ki: Selamlar.Meltem Mahallesi'nde oturuyorum,elektro gitar çalıyorum.Uyum sağlayabilirsek birşeyler yapmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar bana ulaşabilir misin? destina1327 insta
harley benton demiş ki: Selamlar.Meltem Mahallesi'nde oturuyorum,elektro gitar çalıyorum.Uyum sağlayabilirsek birşeyler yapmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar bana ulaşabilir misin? destina1327 insta
Destina 29 Ağustos 2023 #4 EdipGitar demiş ki: Antalya'da tercihen Konyaaltı civarlarında sahne alan arkadaşlara katılmak istiyorum. Solo gitaristim. Doğaçlama çalabiliyorum. 24 yaşındayım. Hepsini görmek için tıklayın... Bana yazabilir misin? destina1327
EdipGitar demiş ki: Antalya'da tercihen Konyaaltı civarlarında sahne alan arkadaşlara katılmak istiyorum. Solo gitaristim. Doğaçlama çalabiliyorum. 24 yaşındayım. Hepsini görmek için tıklayın... Bana yazabilir misin? destina1327
H harley benton 31 Ağustos 2023 #5 Destina demiş ki: Merhabalar bana ulaşabilir misin? destina1327 insta Hepsini görmek için tıklayın... Selam,WhatsApp üzerinden iletişim kurabiliriz,numaram 551 1277382
Destina demiş ki: Merhabalar bana ulaşabilir misin? destina1327 insta Hepsini görmek için tıklayın... Selam,WhatsApp üzerinden iletişim kurabiliriz,numaram 551 1277382