Ben olaya bir ankarali olarak atlamak istiyorum; bundan iki sene once O.D.T.U Rock Senliklerinde izlemistim Knight Errant'i ve kesinlikle muhtesem bir konserdi! :taptim :metalhead O konserde grupta Soner Canozer yoktu ama grup gercekten asmisti, hatta Turkiye standartlarinin kat kat uzerinde idi! O gun konserdeki insanlara Knight Errant'in ILGIN ve ULUER oldugu surece mutlaka basarili olacagini dusundurduler en azindan ben ve arkadaslarima....
Overkill konserinde kotu calmis olabilirler cok cok kotu de olabilir ama bu grubun bittigi anlamina falan gelmez, her grubun cok kotu bir veya birkac konseri olur... KE'nin ilk albumu benim en sevdigim albumlerden biridir ve sarkilar son donemin hicbir grubunda olmayan bir kompozisyona ve ruha sahipler! Bu olayda Soner'in katkisi da mutlaka cok buyuktur ama saglam bir gitaristle ayni perfirmansa ulasabileceklerine inaniyorum...
Overkill konserinde kotu calmis olabilirler cok cok kotu de olabilir ama bu grubun bittigi anlamina falan gelmez, her grubun cok kotu bir veya birkac konseri olur... KE'nin ilk albumu benim en sevdigim albumlerden biridir ve sarkilar son donemin hicbir grubunda olmayan bir kompozisyona ve ruha sahipler! Bu olayda Soner'in katkisi da mutlaka cok buyuktur ama saglam bir gitaristle ayni perfirmansa ulasabileceklerine inaniyorum...