deerrudolf demiş ki:Bülent Abi, sen gelmeden çıkmaz o albüm. 😆
deerrudolf demiş ki:OoooOOOooo... Tayfa toplanmış laağğnn... Çok özledim sizleri abilerim, tez zamanda buluşmak, film izlemek, muhabbet etmek dileğiyle. Ha bir de albümü dinleyip "Şurası hiç olmamış", "burasını beğenmedim", "bu ne biçim solo be yeeaaa" demek istiyorum. Biliyorum ki gülüp "Gonuşma la pis geyik" diyeceksiniz.
raikhor demiş ki:5 aydır dökemedin mi lan daha kurtları oha 😀
Baseggio demiş ki:comp station II deki forest path isimli parçayı dinledim çok beğendim.grup elemanları bu forumda yer alıyormu bilmiyorum ama uzun zamandır cevabını merak ettiğim birkaç sorum var. bu parça ne zaman kaydedildi bestesi kime ait.bu parça yurt dışında yayınlandımı yayınlandıysa hangi tarihte.son olarak herhangi bir soundtrack de yer aldımı.
CelestialEra demiş ki:,Grubun eski davulcusu olsamda o parçanın kaydında ben vardım
SuicideMachine demiş ki:slm bülent abi ve özgür özledik valla görüşemiyoruz ne zamandır albümüde sabırsızlıkla bekliyoruz biran önce çıkar inşallah en kısa zamanda görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın
bunun dışında sevgili koray abicim.kayıtlarını dinledim myspace'de çok beğendiğimi belirtmek iserim.bunun yanında şarkılardan daha çok sevdiğim birşeyde yüxexes'teki röportajın oldu.bir müzisyen olarak önümü aydınlatan bir röportaj okudum.dergiyi aldığımda zaten bilmiyordum çok güzel bir sürpriz oldu.(ha unutmadan başkent tv'de caz festivali görüntüleriniz izlemek dahada büyük şanstı)
röportajın en sonundaki dinlediğim kişiler kısmıda benim için baya yararlı oldu.orada bahsettiğin demo albüme en yakın zamanda ulaşmak istiyorum.hayriye falan bırak bir iki demo oradan alalım