DU_HAST demiş ki:Japon korku filmlerinden nefret ederim.Çok saçma oluyolar.hulyaengm demiş ki:japon korku filmlerinin üstüne tanımam.
ama ben tam bir Alfred Hitchcock hayranıyım. kelimenin tam anlamıyla bu yönetmene hastayım.
hulyaengm demiş ki:ama ben tam bir Alfred Hitchcock hayranıyım. kelimenin tam anlamıyla bu yönetmene hastayım.
Zaten kendi fikrimi söyledim sana nası olurda japon korku filmi seversin gibi bi ifadede bulunmadım bana göre her 10 japon filinden en az 8 tanesi saçma oluyo yani konuları bakımından en azından BENİ sarmıyo sen ne düşünürsün bilmem senin bilecein iş zevk meselesidir bu.hulyaengm demiş ki:DU_HAST demiş ki:Japon korku filmlerinden nefret ederim.Çok saçma oluyolar.hulyaengm demiş ki:japon korku filmlerinin üstüne tanımam.
ama ben tam bir Alfred Hitchcock hayranıyım. kelimenin tam anlamıyla bu yönetmene hastayım.
japon kültür ve felsefesinden anlamayanlara daha doğrusu bu kültürün sana hitap etmemesi "saçma" yorumunu yapmana neden olabilir. kaldı ki, japon kültürünü çok beğeniyor ve hiç te saçma bulmuyorum..
DU_HAST demiş ki:Zaten kendi fikrimi söyledim sana nası olurda japon korku filmi seversin gibi bi ifadede bulunmadım bana göre her 10 japon filinden en az 8 tanesi saçma oluyo yani konuları bakımından en azından BENİ sarmıyo sen ne düşünürsün bilmem senin bilecein iş zevk meselesidir bu.hulyaengm demiş ki:DU_HAST demiş ki:Japon korku filmlerinden nefret ederim.Çok saçma oluyolar.hulyaengm demiş ki:japon korku filmlerinin üstüne tanımam.
japon kültür ve felsefesinden anlamayanlara daha doğrusu bu kültürün sana hitap etmemesi "saçma" yorumunu yapmana neden olabilir. kaldı ki, japon kültürünü çok beğeniyor ve hiç te saçma bulmuyorum..
dasboot demiş ki:"O" diye bir film vardı, mükemmeldi izlerken bir hayli tırsmıştım. Bir de şu Lovecraft'ın kitaplarından bir film yapsalar olmaz mı?
HALLOWEEN :tap: 😀 Bende Halloween hastası bir insanım, hala bıkmadan seyrederim. bunun dışında son dönem korku filmlerinden TESTERE süper bence.. herşey çok akıllıca,filmin sonu dumur etkisi yaratıyor insanda. eskileden Friday 13 th serisi ama 1 ve 2 özellikle, texaschainsaw massacre, psycho,It, birde Dracula dicem..gezegendegezentekgen demiş ki:Blair Witch'in son yarım saati bana yetmişti.
Ben tam bir Halloween fanatiğiyim aslında.
Ama gene de ;
It
The Others
Psycho
Suspiria
Exorcist'i de unutmamak lazım
Lovecraft filmi var zaten ismini unuttum ama var biliyorum... "o" filmi de hakkaten güzeldi, çok korkunç diildi ama filminden önce kitabını okuyanlar filmden daha çok gerilmişlerdim eminimki 🙂dasboot demiş ki:"O" diye bir film vardı, mükemmeldi izlerken bir hayli tırsmıştım. Bir de şu Lovecraft'ın kitaplarından bir film yapsalar olmaz mı?
hulyaengm demiş ki:DU_HAST demiş ki:Japon korku filmlerinden nefret ederim.Çok saçma oluyolar.hulyaengm demiş ki:japon korku filmlerinin üstüne tanımam.