buzz demiş ki:ya bence hint filmlerinde çoğu geri kalmış ülkede olduğu gibi toplumun gerçek durumu değil de burjuva kitle tarafında olması istenildiği durumu anlatılıyor yoksa hindistan gibi bi ülkede öyle sokaklarda el ele tutuşup aşk meşk yaşamak sıkar biraz
Dalga geçtiğini zannediyorsun(!) ama bilmiyorsun ki, Hindistan'da bir yıl içinde çekilen filmlerin toplamı Hollywood yapımlarının sayısını beşe katlar. Tamam, Hollywood kadar başarılı, ses getiren yapımlar olmayabilir ama Hint filmleri başta Hindistan olmak üzere tüm dünyada gerçekten büyük bir sektör oluşturuyor :!:blackdamp demiş ki:haberlerde hint filmleri konusunda bölüm vardı büyük film sektörü demişler filmler için sanki holywood ... 😀😀
silent_guitar demiş ki:Dalga geçtiğini zannediyorsun(!) ama bilmiyorsun ki, Hindistan'da bir yıl içinde çekilen filmlerin toplamı Hollywood yapımlarının sayısını beşe katlar. Tamam, Hollywood kadar başarılı, ses getiren yapımlar olmayabilir ama Hint filmleri başta Hindistan olmak üzere tüm dünyada gerçekten büyük bir sektör oluşturuyor :!:blackdamp demiş ki:haberlerde hint filmleri konusunda bölüm vardı büyük film sektörü demişler filmler için sanki holywood ... 😀😀
Sevgiler...
abi bi ara hollywood bollywood die bi film vardı o hintlilerinmiydi??izlemedim ama fragmanlarından biliorum..haklı olabilirsin dediklerindede bizim izlediklerimiz bize basit gelio ama adamlar şimdilerde gerçekten emek harcıo olabilirler tabi..silent_guitar demiş ki:Dalga geçtiğini zannediyorsun(!) ama bilmiyorsun ki, Hindistan'da bir yıl içinde çekilen filmlerin toplamı Hollywood yapımlarının sayısını beşe katlar. Tamam, Hollywood kadar başarılı, ses getiren yapımlar olmayabilir ama Hint filmleri başta Hindistan olmak üzere tüm dünyada gerçekten büyük bir sektör oluşturuyor :!:blackdamp demiş ki:haberlerde hint filmleri konusunda bölüm vardı büyük film sektörü demişler filmler için sanki holywood ... 😀😀
Sevgiler...
Ben başarılı ve iyi olduğunu söylemedim zaten. 🙂 Yine yanlış okuyor ve anlıyorsun mesajlarımı. 😆deryakulahci demiş ki:silent_guitar demiş ki:Dalga geçtiğini zannediyorsun(!) ama bilmiyorsun ki, Hindistan'da bir yıl içinde çekilen filmlerin toplamı Hollywood yapımlarının sayısını beşe katlar. Tamam, Hollywood kadar başarılı, ses getiren yapımlar olmayabilir ama Hint filmleri başta Hindistan olmak üzere tüm dünyada gerçekten büyük bir sektör oluşturuyor :!:blackdamp demiş ki:haberlerde hint filmleri konusunda bölüm vardı büyük film sektörü demişler filmler için sanki holywood ... 😀😀
Sevgiler...
Bir yil içinde çekilen filmler,Hollywood yapımlarını beşe katlasın sence bu bir başarımıdır :!: :roll:
İyi filim olsun öz olsun , içlerin de bir tane ses getirecek yapım yok hepsi boş 😉Sektör boşa kürek sallıyor 🙂
silent_guitar demiş ki:Ben başarılı ve iyi olduğunu söylemedim zaten. 🙂 Yine yanlış okuyor ve anlıyorsun mesajlarımı. 😆deryakulahci demiş ki:silent_guitar demiş ki:Dalga geçtiğini zannediyorsun(!) ama bilmiyorsun ki, Hindistan'da bir yıl içinde çekilen filmlerin toplamı Hollywood yapımlarının sayısını beşe katlar. Tamam, Hollywood kadar başarılı, ses getiren yapımlar olmayabilir ama Hint filmleri başta Hindistan olmak üzere tüm dünyada gerçekten büyük bir sektör oluşturuyor :!:blackdamp demiş ki:haberlerde hint filmleri konusunda bölüm vardı büyük film sektörü demişler filmler için sanki holywood ... 😀😀
Sevgiler...
Bir yil içinde çekilen filmler,Hollywood yapımlarını beşe katlasın sence bu bir başarımıdır :!: :roll:
İyi filim olsun öz olsun , içlerin de bir tane ses getirecek yapım yok hepsi boş 😉Sektör boşa kürek sallıyor 🙂
Hint yapımı filmlerin sayısının Hollywood'dakileri beşe katladığını söyleyerek Hint filmleri sektörünün büyüklüğünü anlatmaya çalıştım. Zaten konumuzda arkadaşın bahsettiği haberlerde geçen Hint filmleri sektörüydü. Konu başarısı ya da filmler ses getirmesi olsa yazmam bile.
Doğru okuyalım, doğru yorumlayalım!
Sevgiler...