Kulaklık ve Mic alacağım

• Konuyu açan Konuyu açan sel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selam dostlar. Yalıtımsız olmakla birlikte house stüdyo kuruyorum. Hem elektro gitar çalacağım hem şarkı söyleyeceğim. Bütçem çok yok. Bana kulaklık ve mic önerisi yapar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ederim.

mikrofon olarak samson c01 kulaklık olarak da samson sr850 öneririm. önceden rode nt2a ve samson c01 mikrofonum vardı. daha sonra onları satıp 2. gitarı almıştım. elbette bir rode değil ama onunla yarışabilecek kadar iyi performans almıştım. o yüzden bu sene tekrar c01 aldım. (asıl mesele mixde bitiyor ne kadar iyi mikrofon olursa olsun.) kulaklığa gelince sr850 bassları olduğundan biraz fazla veriyor. kime yaptığım beatleri dinletsem basslar geride kalmış eleştirisini aldım. o bassları olduğundan fazla duyuluyor sıkıntısını saymazsak güzel kulaklık ben memnunum. zuhalde 2si bir arada 5.235 tl olarak kampanya yapmışlar. öneririm. iyi forumlar efenim.

ben fl kullanıyorum, öneririm. studio one ı eski bir arkadaşım kullanıyordu. onun yaptığı beatleri pek beğenmemiştim açıkcası. önemli olan husus mixi sağlam yapmakta bitiyor. arkadaşımın studio one da yaptığı beatlerin davulları, enstrümanların ses kalitesi ve mixi fl ile kıyaslayınca çok zayıf gelmişti bana. size referans olarak fl de yaptığım bir çalışmayı göndereyim. umarım sizin için model olur.

Geri