ankaranin kirallari iste lepistes 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱
sana yollıyalım da ne yollıyalım onu anlamadım bıraz daha acık yazarsan seviniriz :roll:punkrocker demiş ki:beyler ayıp oluyor ama banada yollasasıza ayıp yawwwwwwwwwwww
cok saool uyurcum gelsın herkesı beklıyoruz 20 25 kısı olursa otobus kaldırırız dıe dusunuyoruz gelmek ıstıyenler sıteden ulaşsın bize kesın gelıcekler o kadar fazla olursa otobus kaldırırız kesın herneyse play list henuz bellı değil ama yeni sarkıların oldugu kesın...UuYuRR demiş ki:park ormana giderken benide alin evden. tunc biliyor. bu konseri asla kacirmam. kardeslerimi bide ormanda izliyeyim... bekliyorum haberinizi
punkrocker arkadaşım o tür msjlarını özelden atarsan seviniriz.Sayfa kirlenmesin (tavsiyem forum kurallarını okuman)punkrocker demiş ki:öz genç isin yoksa yarin gel 😛 😛
niye bozuluyo sinirin bozuluyo anlamdım can konser vermek kötü bişeymi anlamadım ne demek istediğini daha açık yaz.canacanka-t demiş ki:ah ulan ah herkes konser derdinde sinirim bozuluyor ulan yok ama patlama yapmamız lazım... bekle can bekle olum geçecek az kaldı....