resim bir önceki sayfada 12. sayfada istiyen baksın
cok saol tekrar hosgeldın desteklerın ıcın tesekkurler...Masked_Punk demiş ki:slm millet yine ben 😀 lepistes size başarılar dilerim LEPİSTES'in into yi dinledim begendim eger boyleyse gırıs album manyak olur bence zaten sızdende bu beklenır yolunuz acık olsun 😛
korkma cancım yorulmayız biz elimizden geleni yaparız iki grupta gider.canacanka-t demiş ki:köksal olum çok fazla yorma özgençle tuncu lazım onlar seydunaya unutma 😀 hadi park ormanda başarılar...
önemli deil köksal. LEPİSTES'İ iyi yerlerde görmek hepimizi sevindirir tekrardan başarılar...lepistes demiş ki:Çok sağolun ya böyle şeyler duymak çok güzel gerçekten....
işte su an dinlemeniz için koksalın hazırladığı intro bu isterseniz dinleyin www.geocities.com/lepistesdemo/lepistesintrosu.mp3 isterseniz resimde bu www.geocities.com/lepistesdemo/lepistesgurubu.jpg 😳CeKeS_DAWUL demiş ki:yeni intro o sitede warm???
hepsini koymadım kısa bir bölüm koydum.Sadece özgenç'in belirttiğ linkte var.Siteyi yazın düzenliyeceğim şu an yapım aşamasında... :arrow:CeKeS_DAWUL demiş ki:yeni intro o sitede warm???