Baska iyi buldugunuz tonlar icin de link verebilir misiniz ? Burada ton sample ve download linkleri payllasalim en guzel oyle olacak herkes icin.
wh1tpn7 demiş ki:sachtres verdiğin tonu line6 monkey le atamadım x3 üme.başka bi programla mı atmak gerekli acaba ?
Yok mac e o kadar para bayınılmasına karşıyım şahsen. Ben ve birçok arkadaşım sıkı bir şekilde kayıt işleriyle haşır neşir oldular. Bilgisayarın en az 2 çekirdek core 2 duo ve en kötü ddr2 800 4 gb ram birde ses kartın maudio olsun bak bakalım nasıl kayıt yapıyorsun 😉 Hayvan gibi kayıt yaparsın. Bu arada kayıt tekniklerinde araştırırsın zatende antivirüs programını bile kapat, interneti çek, bütün windows seslerini kapa ve performans ayarlarından programlar değilde arka plan hizmetlerine işlemci kullanımını ayarla, görselliği performans için yap finito 😉 mis gibi kayıt ortamı sana 😉progressiva demiş ki:Cubase icin kanal acmana gerek yok daha kayda basladaman cubase ici ayar yaparken bile kitleniyor🙂 Peygamber doneminden kalma makineyle ise kalkisinca olacagi buydu tabii. Gece su programlari da deneyeyim bakalim belki rahat ettirir. Bu ay alacaktim laptop fakat baska meseleler dogdu. Zaten Mac disinda tum sistemlerde sikinti yaratiyormus yazilimsal olarak er ya da gec. Bakalim ya dedikleriniz isimi gorur belki.
smtzdmr demiş ki:Acid proda baya iyidir. Denemende yarar var. Cubase için çok düşük sistem iki kanla açınca bile tıkanıyor dimi?