yantın için çok sağol KeReMmMKeReMmM demiş ki:Hayır gerekmiyor stereo çıkış. İstediğin gibi ayarlıyabilirsin çıkışları.
plaROCK demiş ki:Arkadaşlar yukardaki sorumdada sormustum ama yine soruyorum.Dual tone u kullanabilmek için stereo çıkış mı gerekiyor yani 2 jack mı? yoksa ayarlanabilir mi? bir diğer sorumsa pod x3 deki effects loop olayında whammy falan bagladıgımı dusunsek bunu yerlestirme imkanı veriyormu efek zincirinde yani nereye koyacağımı effects loop u kendim secebiliyormuyum ekranda?
haybeyee demiş ki:bugüne kadar arada sırada kullanıyordum , bugün taktım birazcık gitar çaldım sonra herşey silindi .
üzerinde adaptöre takınca ışık yanıyor herhangi bir düğme ya da potlar çalışmıyor sarı sarı yanan ekrana bakıyorum .
açıkcası biraz araştırdım ama bulamadım .
sorun bir değil iki .Şöyle ki ben bu pod x3 ü ingiltereden aldım.
ve burda kıvılcım müzik temsilcisi yanılmıyorsam.
garanti kapsımı burda geçerli midir ?
ya da böyle elektronik aletlerin tamirini yapan bir yer bilen var mı?
yol gösterebilecek bir arkadaş varsa çok ama çok sevinirim .
şimdiden teşekkürler.
GNR79 demiş ki:Arkadaşlar Merhaba
Bu aralar yeni bir prosesör araştırıyorum.En çok kafama yatan modelerden biri line6 pod x3 live...Ben aleti amfime direk girerek çalmak istiyorum.Ancak 3-4 kişiden sesin çok tiz geldiğini duydum.Bu olayın aslı astarı varmıdır? Bana pek gerçekçi gelmedi yoksa amfiye bağlayınca mı böyle bir durum oluyor.Başka bir sisteme mi girmek gerekiyor.Amfiyle verim alınamaz mı?
Diğer başlıkta demedin mi sen youtube'da adam X3 ile manyak tonlar yapmış falan diye. Nasıl şimdi böyle bir kanaate vardın anlamadım.progressiva demiş ki:ben de hifi sistemde kullanmak amaciyla x3 live arayip duruyordum. Madem dedigin gibi, mixer ile igrenc ses veriyor, o zaman hic ugrasmayayim x3 ile.. magazada 1000 tl civari almak mumkun ama onu alacagima 850 civari g9.2tt satiliyor nakitte. bari oyle yapayim..
progressiva demiş ki:ben de hifi sistemde kullanmak amaciyla x3 live arayip duruyordum. Madem dedigin gibi, mixer ile igrenc ses veriyor, o zaman hic ugrasmayayim x3 ile.. magazada 1000 tl civari almak mumkun ama onu alacagima 850 civari g9.2tt satiliyor nakitte. bari oyle yapayim..
PhoibosApollon demiş ki:Diğer başlıkta demedin mi sen youtube'da adam X3 ile manyak tonlar yapmış falan diye. Nasıl şimdi böyle bir kanaate vardın anlamadım.progressiva demiş ki:ben de hifi sistemde kullanmak amaciyla x3 live arayip duruyordum. Madem dedigin gibi, mixer ile igrenc ses veriyor, o zaman hic ugrasmayayim x3 ile.. magazada 1000 tl civari almak mumkun ama onu alacagima 850 civari g9.2tt satiliyor nakitte. bari oyle yapayim..