LipStick

:kicsalla 😆 😆 lan baran ortalarda soyleme olum anlıycaklar..
neyse yeni davulcumuz gokhana buyuk bi alkıss :alkıs :arrow: boylelıkle çalısmalara tam gaz devam ediyoruz..

nevermore demiş ki:
akinu demiş ki:

Grupla ilgili uyelerin , degişmesi vs.. ile ilgili konuları nerde tartısabiliriz ? Sadece msn , icq da tartısırsak , grubu takip eden diger insanlar nerden anlıyacaklar ? :roll:

lütfen forumu kirletmeyelim ümitcim...

Hemen bir önceki sayfayı bir okuyalım.

asd

akinu demiş ki:
irc.turkrock.com

İyidir, güzeldir. Keza MSN, ICQ...

😀 😀 2 kere guldum bak.. çünkü bizim forumdan duyurdugumz seyler arasında gurupla ilgili haberler yer alabilir değilmi?amacı da bu değilmi?ee eleman değişmesi,gurubun gidişatı ile de bilgi veriyoruz..icq dan msn den kime ne duyurabiliriz? yarıca bzim başlığa kadar kactane saçma sapan başlık war hepsi sohbet muhabbet ediyo? sırf up yapmak için. kimisi gidiyo ayrıldığı guruptakı adamlara laf atıyo,diğeri hayallerini anlatıyo bunların yanında gurubun gidişati mı gozunuze battı merak ettim..!! :idea:

bi süredir grup elemanları değişiyo...bildiğiniz gibi alısmak zmn alıo..ama biz çozduk herseyi😀 çalısmalar gayet hızlı we verimli olarark devam ediyo.. dolayısıyla yazın dusunduğumuz demo yalan oldu kış a kaldı 😀 ama öyle ev kayıdı fln dusunmuyoruz kaliteli bişeler war aklımızda.

maxmash demiş ki:
Yakında konser felan varmı ya bende dinlemekk istiyorum Başarılarr!!
8 ekim de biziz rock bar da olacağız.. onun haricinde B.U.P.S da bi organizasyonla uğrasıyorum bi suredir ama saçlarım beyeazladı inanın😀 o konser de onumuzdeki hafta..neyse dinlemek isteyenler için de 1-2 ay içinde bi iki yerde program düsünüyoruz .. we büyük ihtimal gerceklesicek gibi..demo-kayıt konusuna gelınce. biz demodan yanayız yani ev kayıdı fln bence yeterli değil..demo dsüünüyoduk yaz için ama eleman değişiklikleri yuzunden yalan oldu .. ama kısa doğru insallaahh 😆 ilgilenen herkese tesekkurler

Geri