akinu demiş ki:
nevermore demiş ki:akinu demiş ki:
Grupla ilgili uyelerin , degişmesi vs.. ile ilgili konuları nerde tartısabiliriz ? Sadece msn , icq da tartısırsak , grubu takip eden diger insanlar nerden anlıyacaklar ? :roll:
lütfen forumu kirletmeyelim ümitcim...
akinu demiş ki:
bupsda konser ayarlıyorsun hiç bize haber vermiyorsun ümit valla küstüm olum bakma yüzüme bi dahalipstick_ demiş ki:önumuzdeki haftaya b.u.p.s da bi konsr organize ediyorum roulette le birlikte sahne alacağiz..tam tarihi burdan duyrcam bn bekleriz..
8 ekim de biziz rock bar da olacağız.. onun haricinde B.U.P.S da bi organizasyonla uğrasıyorum bi suredir ama saçlarım beyeazladı inanın😀 o konser de onumuzdeki hafta..neyse dinlemek isteyenler için de 1-2 ay içinde bi iki yerde program düsünüyoruz .. we büyük ihtimal gerceklesicek gibi..demo-kayıt konusuna gelınce. biz demodan yanayız yani ev kayıdı fln bence yeterli değil..demo dsüünüyoduk yaz için ama eleman değişiklikleri yuzunden yalan oldu .. ama kısa doğru insallaahh 😆 ilgilenen herkese tesekkurlermaxmash demiş ki:Yakında konser felan varmı ya bende dinlemekk istiyorum Başarılarr!!