LipStick

canacanka-t demiş ki:
lipstick_ demiş ki:
önumuzdeki haftaya b.u.p.s da bi konsr organize ediyorum roulette le birlikte sahne alacağiz..tam tarihi burdan duyrcam bn bekleriz..
bupsda konser ayarlıyorsun hiç bize haber vermiyorsun ümit valla küstüm olum bakma yüzüme bi daha
lan olum bize zorla pop caldırıolar 😀 siz gelip deftones mu çalıcaksınız layn 😀 .. saka bi yana beraber org. lar olucak insallah..zate hergun beraberz.. unutmadan hatırlatayım

www.lipstick.com.tr.tc

LPSTCK@ Biziz RoCK bar@ 8. ekim cumt-->B.U.B.S@gelicek hafta.. 3 grup sahne alıyo.we biz 3. grubuz..saat 16 30gibi sahnede olmayı planlıyoruz.. herkesi bekleriz

Cumartesi için bol şanslar. Yanlız söylediğinde bir yanlışlık var galiba çünkü ben grup sıralamasını böyle biliyorum:

- Lipstick
- Osiris
- Roulette

İstiyorsan bir bülent abiyi ara konuş.. Görüşürüz

Ankara Biziz Rock Bar'da 8 Ekim 2005 Cumartesi Rock Alive #42 , Anti Organizasyon tarafından yapılacaktır.Saat 14:30 de kapı açılışı.Giriş 7 YTL.Bira 3 YTL .Sahne alacak gruplar:

Osiris
Lipstick
Roulette

Adres: Tunalı hilmi Cad.,No:106/6 (McDonald's karşısı) Kavaklıdere/Ankara

RockAlive42realmini.JPG

cyberknight demiş ki:
Ankara Biziz Rock Bar'da 8 Ekim 2005 Cumartesi Rock Alive #42 , Anti Organizasyon tarafından yapılacaktır.Saat 14:30 de kapı açılışı.Giriş 7 YTL.Bira 3 YTL .Sahne alacak gruplar:

Osiris
Lipstick
Roulette

Adres: Tunalı hilmi Cad.,No:106/6 (McDonald's karşısı) Kavaklıdere/Ankara
bu arada arkadaslar grup sırası bu dur..

Bu arada arkadaşlar sizde yanlış anlamayın ama 2. grup biz çıkıyorduk bizde kendimizi ona göre ayarladık.. Ayrıca o dersane olayından bizdede var yani keşke biz 2. yiz saat şu bu demeden önce bizimde fikrimizi alsaydınız..

Bune lan bku cikmis olayin. Aldigim bazi haberler acaip sacma geliyor bana. Bazi gruplarin arka taraflari kalkmis havaya. Ben olsam ilk cikmazdim konsere. Hakkiniz yeniyor Lipstick bence hakiniz arayin. Ilk cikacaksanizda bence cikmayin diyorum size. Cok iyi grupsunuz ve bence cumartesi calacak en iyi grupsunuz ve ilk cikmak hakkiniz degil. Konsere cikmazsaniz kaybedecek olan siz degilsiniz. Baskalari dusunsun. Neyse basarilar diliyorum size Umit, Onur selamlarimi yolluyorum 🙂

psyco demiş ki:
Bune lan bku cikmis olayin. Aldigim bazi haberler acaip sacma geliyor bana. Bazi gruplarin arka taraflari kalkmis havaya. Ben olsam ilk cikmazdim konsere. Hakkiniz yeniyor Lipstick bence hakiniz arayin. Ilk cikacaksanizda bence cikmayin diyorum size. Cok iyi grupsunuz ve bence cumartesi calacak en iyi grupsunuz ve ilk cikmak hakkiniz degil. Konsere cikmazsaniz kaybedecek olan siz degilsiniz. Baskalari dusunsun. Neyse basarilar diliyorum size Umit, Onur selamlarimi yolluyorum 🙂

ozgun haklısn.oytuncum sana da tesekkur ederimm..artık haklısın b*ku çıktı.. neyse konserden once yine tadımızı kaçırdılar ya helal olsun diyim :? :? hiç ama hiç komplexli değiliz ama koplexli olan boş boş kendi kendine rekabet yaratmaya çalısan..birlik olup kendimiz geliştirmemiz gerektiğini hiçbirimizin profosyonel olmadınığı idrak edemeyen insanlarla aaynı ortamlardayız.. alfim kime o kendini çok iyi biliyo yılalrdır komplexleriyle yasayan bi dost 😀 ama neyse ona da kızmıyorum ya muzıgınız le yada çenenizle biyerlere gelebiliyosunuz..onlar çeneleriyle de olsa biyerlere geldıklerını sanıyolar 😀 ama değil .. neyse çok sert oldum ama özur dilerim 2 haftadır doluyorum.. biz müzigimizle ismimizi duyurmak istiyoruz.. we bu da boyle olacak..kımse ile rekabete girmiyoruz..ki bizizdeki para paylasma konusundan hiç bahsetmiyorum bile ama kücük bi dipnot.. eğer bukadar onemlıyse para biz kendi hakkımızı bağışlayailiriz ama dedğim gibi umarım yanılıyorumdur.. kimseyi incitmek yada yermek değil amacım sadece dostumuz olup arkamızdan kuyumuzu kazan insanların biraz da olsa aynaya bakmalarını sağlamak.. eğer aynlış birsey soylediysem affola özür dilerim..

Geri