LipStick

ozgun1907 demiş ki:
Bu tip komplekslere gerçekten hiç gerek yok saçma sapan şeyler gerçekten çok saçma ki bildiğim kadarıyla lipstick ilk de çıkmıyor.
evet özgüncüm haklısın komplex e gerek yok da .yapan çok kişi war demek istiyorum yani sana katılıyorum benim de sikayetim bu..ama ne gelır eldenn 😀

Serkan kardeşim mesajını silmiş...Benim mesajım da o mesajla alakalıydı...Bu mesajın orjinali de aşşağılarda biryerde alıntı olarak durmaktadır...

...Sevgiler&Saygılar...

ya forumdaki şu yok ilk sırada çıkmak felan tarzındaki tartışmayı okudumda ümitcim siz niye bole şeylere takıyosunuz abi siz oraya müzik yapmaya cıkıyosunuz zaten. siz müziğinizi zaten iyi yapıyosunuz ve o günde yine elinizden gelen en iyi şekilde yapıcaksınız. sizi dinlemek için gelenler yine orda olcak.

neyse konserde çok başarılar orda olmaya çalışıcam cumartesi.

cyberknight demiş ki:
Demir binlik olur umarım...Bi taraflar için?!?
Ben nlamıyorum kardeşim anlamıyorum bu insanları...Ankara bu hale mi geldi yazık ya!!!Bu kadar mı yüzsüz it doldu ortam ya!!!

Neyse...Terk-i Diyar zamanı artık...
8O 8O 8O 8O pff :? sana değildi göktuğ.. anlamıorm bize çatmak için yer mi arıosunz..

rebelde_gokhan demiş ki:
ya forumdaki şu yok ilk sırada çıkmak felan tarzındaki tartışmayı okudumda ümitcim siz niye bole şeylere takıyosunuz abi siz oraya müzik yapmaya cıkıyosunuz zaten. siz müziğinizi zaten iyi yapıyosunuz ve o günde yine elinizden gelen en iyi şekilde yapıcaksınız. sizi dinlemek için gelenler yine orda olcak.

neyse konserde çok başarılar orda olmaya çalışıcam cumartesi.
abicim olay hiç ama hiç o değil..biz ilk çıkmaya bişey demiyoruz.. elemanların saat problemi olduu için..

Bu arada lipstick benimle görüştüğünde 2. çıkacaklardı ama ben İstanbul'dayken Bülent ve diğer gruplar arasında gelişen olaylardan sanırım ilk çıkma gibi bir durum söz konusu oldu.Yarın falan açıklığa kavuştururuz...

cyberknight demiş ki:
Bu arada lipstick benimle görüştüğünde 2. çıkacaklardı ama ben İstanbul'dayken Bülent ve diğer gruplar arasında gelişen olaylardan sanırım ilk çıkma gibi bir durum söz konusu oldu.Yarın falan açıklığa kavuştururuz...
saol tesekkur ederiz ilgilendiğin için..

cyberknight demiş ki:
saol tesekkur ederiz ilgilendiğin için..

Arkadaslarımın saatleri uymamasında dolayı daha önce bülent abiyle konusmuslar.. 2.cıkmamız için.. bizim için 1 yada 2 problem değil... eger ayarlayabilirsek bizim için sorun yok.. ben ayarlamaya calısıcam
Cok gereksiz bir tartısma olmuş bence gerek yok..

Başarılar diliyorum

psyco demiş ki:
Bune lan bku cikmis olayin. Aldigim bazi haberler acaip sacma geliyor bana. Bazi gruplarin arka taraflari kalkmis havaya. Ben olsam ilk cikmazdim konsere. Hakkiniz yeniyor Lipstick bence hakiniz arayin. Ilk cikacaksanizda bence cikmayin diyorum size. Cok iyi grupsunuz ve bence cumartesi calacak en iyi grupsunuz ve ilk cikmak hakkiniz degil. Konsere cikmazsaniz kaybedecek olan siz degilsiniz. Baskalari dusunsun. Neyse basarilar diliyorum size Umit, Onur selamlarimi yolluyorum 🙂

umarım bizden bahsetmiyorsun bizim amacımız 2. çıkmak deil 5 te çıkmak çünkü dershanelerimiz bu saatte uyuşuyor ayrıca herkesi bu saate ayarladık. Organizasyonlada iletişim kurduk. Onay aldıktan sonra yazıyoruz... Lütfen bazı şeyler yazarken diikkatli olalım bize yazmadıysan bile öyle anlaşılıyor...

zorknemesis demiş ki:
psyco demiş ki:
Bune lan bku cikmis olayin. Aldigim bazi haberler acaip sacma geliyor bana. Bazi gruplarin arka taraflari kalkmis havaya. Ben olsam ilk cikmazdim konsere. Hakkiniz yeniyor Lipstick bence hakiniz arayin. Ilk cikacaksanizda bence cikmayin diyorum size. Cok iyi grupsunuz ve bence cumartesi calacak en iyi grupsunuz ve ilk cikmak hakkiniz degil. Konsere cikmazsaniz kaybedecek olan siz degilsiniz. Baskalari dusunsun. Neyse basarilar diliyorum size Umit, Onur selamlarimi yolluyorum 🙂

umarım bizden bahsetmiyorsun bizim amacımız 2. çıkmak deil 5 te çıkmak çünkü dershanelerimiz bu saatte uyuşuyor ayrıca herkesi bu saate ayarladık. Organizasyonlada iletişim kurduk. Onay aldıktan sonra yazıyoruz... Lütfen bazı şeyler yazarken diikkatli olalım bize yazmadıysan bile öyle anlaşılıyor...
hehe size değildi 😀 gercekten alınması gereken,baskaları bizim foruma bile girmeyen ROCKSTARLAR 😀

p_Absolution_q demiş ki:
Arkadaslarımın saatleri uymamasında dolayı daha önce bülent abiyle konusmuslar.. 2.cıkmamız için.. bizim için 1 yada 2 problem değil... eger ayarlayabilirsek bizim için sorun yok.. ben ayarlamaya calısıcam
Cok gereksiz bir tartısma olmuş bence gerek yok..

Başarılar diliyorum

tartismanın sizle alakalı olmadığını bir kere daha soyleyeyim.. sizinle hiç alakası yok ..

Neyse kapandığına sevindim forumuda kirletmeye gerek yok zaten.. Anlamadığım bizim mesajımıza çatmışsın ama bize söylemediğini açıklıyorsun.. Neyse arkadaşlar yani sizde hak veriyorsanız sonuçta elimizden gelen birşey varmı? Aynı sizin durumunuzdayız Dersane yüzünden ozaman hak verin orta bir yok bulalım

maxmash demiş ki:
Neyse kapandığına sevindim forumuda kirletmeye gerek yok zaten.. Anlamadığım bizim mesajımıza çatmışsın ama bize söylemediğini açıklıyorsun.. Neyse arkadaşlar yani sizde hak veriyorsanız sonuçta elimizden gelen birşey varmı? Aynı sizin durumunuzdayız Dersane yüzünden ozaman hak verin orta bir yok bulalım

sizinle ilgili birsey yok sadece birisi''psyhco'' ilk çıkmayın diyor..bizim gruptan kimsenin birsey solediği yok.. orta yol da bulalım da nası bulacaz 😀

lipstick_ demiş ki:
zorknemesis demiş ki:
psyco demiş ki:

hehe size değildi 😀 gercekten alınması gereken,baskaları bizim foruma bile girmeyen ROCKSTARLAR 😀
bu laf bize mi canım? osiris değilse??

HangNaiL demiş ki:
lipstick_ demiş ki:
zorknemesis demiş ki:
psyco demiş ki:

bu laf bize mi canım?

yarası olan gocunsun..isim wericek olsaydım werirdim zaten.. :idea:

lafim roulette e de diil.

Geri